Útra kelt a Fényhajó - Tudd meg mikor jár a Fényvitorlás 2018-ban!

Kelt: 2018.12.22 kovacsad

Útra kelt a Fényhajó - Tudd meg mikor jár a Fényvitorlás 2018-ban! A fényvitorlás nem mellesleg a környék egyik legnagyobb hajója 11 méteres hosszával és 3 méteres szélességével.

Az advent kapcsán a napokban írtunk Budapest új szenzációjáról a Jégfolyosóról, a Fényvillamosról, az új karácsonyi cirkuszi showról, az ingyenes fényfestésről, az új fantasztikus Ünnepek közötti programajánlóról és a Jéglabirintusról. Most pedig a budapesti advent elmaradhatatlan kellékéről a Fénytroliról érkezett hír.

A Balaton igaz igyöngyszeme a fényvitorlás. Az ünnepi hajó mind a négy adventi vasárnapon, 17 és 18 óra között fut ki adventi dallamok kíséretében a balatonfenyvesi jachtkikötőből. A fényvitorlás nem mellesleg a környék egyik legnagyobb hajója 11 méteres hosszával és 3 méteres szélességével.

A vitorlázás szerelmesei azonban akkor se maradnak móka nélkül, ha a jég befagy a Balatonon, hiszen akkor indul majd el a Jégvitorlázás szezonja, amire már most vásárolhatóak jegyek! Részletek itt! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Jégfolyosó nyílik a Siófoki Jégkikötőben - Nyitvatartás és jegyárak itt!
A több mint 250 négyzetméteres, valódi jéggel borított korcsolyapályán a téli szünettől kezdődően több mint 50 napon keresztül hódolhatunk kedvenc téli sportunknak, a jégkorcsolyázásnak.
Grund vígszínházi fiúzenekar koncert 2019-ben Balatonföldváron - Jegyek itt!
A Grund 2019. július 26-án Balatonföldváron ad koncertet. Jegyvásárlás itt!
Ezek lesznek 2019-ben a legjobb showk és koncertek!
Filmzenei koncert, opera csillagok, illuzionisták, Terence Hill, Ed Sheeran és az ország legnagyobb cirkuszi showja is várja a közönséget 2019-ben!
10+ legjobb program adventtől Újévig!
Fényvillamos, Diótörő musial, balett, jégfolyosó, 3D galéria, ingyenes Mikulás látogatás és még számos izgalmas program várja adventtől újévig a kicsiket és a nagyokat is!
Maluma koncert 2019-ben a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!
Maluma koncertje 2019. június 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezsére. Jegyvásárlás itt!
A Mézga család színpadi változata 2019-ben országos turnéra megy - Jegyek és helyszínek itt!
A Mézga család zenés vígjáték Budapest, Győr, Dunaújváros, Miskolc, Eger, Gödölő, Keszthely, Szekszárd, Veszprém, Szeged, Szombathely,Békéscsaba, Debrecen színpadain elvenedik meg többek között Magyar Attila, Szacsvay László, Balázs Andrea, ...
Pálinkával alapozza a közönséget a Magna Cum Laude! Részletek itt!
Pálinkával alapozza a közönséget a Magna Cum Laude! Részletek itt!
Elkészült Szekér Gergő új dala Madár repülj címmel! Videó itt!
Az X-faktor 2018-as műsorában feltűnt énekes új videója itt. Szekér Gergő új dala a Madár repülj 5 nap alatt 100.000 megtekintést ért el.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK