Útra kelt a Fényhajó - Tudd meg mikor jár a Fényvitorlás 2018-ban!

Kelt: 2018.12.22 kovacsad

Útra kelt a Fényhajó - Tudd meg mikor jár a Fényvitorlás 2018-ban! A fényvitorlás nem mellesleg a környék egyik legnagyobb hajója 11 méteres hosszával és 3 méteres szélességével.

Az advent kapcsán a napokban írtunk Budapest új szenzációjáról a Jégfolyosóról, a Fényvillamosról, az új karácsonyi cirkuszi showról, az ingyenes fényfestésről, az új fantasztikus Ünnepek közötti programajánlóról és a Jéglabirintusról. Most pedig a budapesti advent elmaradhatatlan kellékéről a Fénytroliról érkezett hír.

A Balaton igaz igyöngyszeme a fényvitorlás. Az ünnepi hajó mind a négy adventi vasárnapon, 17 és 18 óra között fut ki adventi dallamok kíséretében a balatonfenyvesi jachtkikötőből. A fényvitorlás nem mellesleg a környék egyik legnagyobb hajója 11 méteres hosszával és 3 méteres szélességével.

A vitorlázás szerelmesei azonban akkor se maradnak móka nélkül, ha a jég befagy a Balatonon, hiszen akkor indul majd el a Jégvitorlázás szezonja, amire már most vásárolhatóak jegyek! Részletek itt! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Jégfolyosó nyílik a Siófoki Jégkikötőben - Nyitvatartás és jegyárak itt!
A több mint 250 négyzetméteres, valódi jéggel borított korcsolyapályán a téli szünettől kezdődően több mint 50 napon keresztül hódolhatunk kedvenc téli sportunknak, a jégkorcsolyázásnak.
Grund vígszínházi fiúzenekar koncert 2019-ben Balatonföldváron - Jegyek itt!
A Grund 2019. július 26-án Balatonföldváron ad koncertet. Jegyvásárlás itt!
Ezek lesznek 2019-ben a legjobb showk és koncertek!
Filmzenei koncert, opera csillagok, illuzionisták, Terence Hill, Ed Sheeran és az ország legnagyobb cirkuszi showja is várja a közönséget 2019-ben!
10+ legjobb program adventtől Újévig!
Fényvillamos, Diótörő musial, balett, jégfolyosó, 3D galéria, ingyenes Mikulás látogatás és még számos izgalmas program várja adventtől újévig a kicsiket és a nagyokat is!
A kis kedvencek titkos élete 2 - NYERJ családi jegyet!
Nézd meg premier előtt a filmet Budapesten a családdal. A kis kedvencek titkos élete 2 július elejétől a mozikban.
Hair musical 2019-es turné - Jegyek és helyszínek!
Az ikonikus Hair musical 2019 nyarán országos turnéra indul. Jegyek és helyszínek itt!
Mi történt Baby Jane-nel? a Hatszín Teátrumban Hernádi Judittal és Kiss Marival - Jegyek itt!
Hernádi Judit és Kiss Mari főszereplésével Alföldi Róbert rendezésében érkezik a Hatszín teátrumba Henry Farrell Mi történt Baby Jane-nel? című előadása. Jegyek itt!
Majka és a 100 tagú cigányzenekar koncert turné 2019 - Jegyek és helyszínek itt!
Majka és a 100 tagú cigányzenekar közös koncertet ad Budapesten, Tatabánayán, Miskolcon, Nyíregyházán, Szegeden és Debrecenben. Jegyek és helyszínek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK