VR élmény Budapesten! Próbáld ki most akár ingyen!

Kelt: 2017.08.03 Kovács Gergely

VR élmény Budapesten! Próbáld ki most akár ingyen! Játsz a barátaiddal vagy éppen egyedül a virtuális világban.

Most kipróbálhatod magadat Batman szerepében, vagy a tenger mélyén, de akár a hagyományosabb játékok élményét is átélheted, ahol csak használnod kell a fegyvered és lövöldözni.

Ezen kívül amennyiben szeretnéd kipróbálni magad autóversenyzőként, arra is van lehetőséged. Erre mind lehetőséged van a Vr Center Virtuális Valóság Élményközpontban.

Ha egy különleges családi vagy baráti élményre vágysz, akkor érdemes elnézned ide, hiszen a VR élmény mindenki számára felejthetetlen lesz.
A helyszín akár szülinapi buli, vagy legénybúcsú/lánybúcsú tartására is jó, amit a VR játékokkal csak fokozni lehet.

Foglalj már most időpontot a Vr-center.hu oldalon és merülj el a virtuális világban.

JÁTÉK!
Próbáld ki ingyen! Játékunkban most 1-1 ingyenes 6 fős 1 órára jogosító belépőt sorsolunk. Az egyik kupont azok között sorsoljuk ki, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. A másik kupont azok között a Facebook követőink között, akik ide kattintva a Facebook oldalunkról megosztják a játékról szóló hírt.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Csillaghullás 2017 nyarán!
2017 augusztusában is látványos csillaghullás lesz. Igazán romantikus program a pároddal közösen nézni a hullócsillagokat! Várhatóan augusztusban újra látható lesz Perseidák meteorraj. Elindult a visszaszámlálás az év egyik leglátványosabb ...
Magyarország tortája 2017 - Megvan a nyertes!
Idén 30 torta közül választotta ki a zsűri Magyarország tortáját - közölte az eredményhirdetésen a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének ügyvezetőségi tagja.
NYERJ jegyeket  Made in Hungaria musicalre - Jegyek itt!
A legenda most visszatér, ugyanis a Made in Hungaria 2017. augusztus 31-én a Csillebérci Szabadtéri Színpadon lesz látható.
Augusztus 20-i programok Budapesten 2017-ben!
Koncertek, tűzijáték, tisztavatás, Szent Jobb körmenet és számtalan program vár Budapest szívében az érdeklődőkre 2017. augusztus 19-én és 20-án.
Ingyenes nyílt nap az Országházban!
1 napig ingyen látogatható az Országház és a Szent Korona. 2017-ben sem szakad meg a hagyomány.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK