10+1 ajándékötlet amit online is megvehetsz és megoszthatsz

Kelt: 2020.12.20 kovacsad

10+1 ajándékötlet amit online is megvehetsz és megoszthatsz Összegyűjtöttünk 10+1 élményt, amit ajándékozhatsz és amiket amellett, hogy online is megvehetsz e-mailben is át tudod küldeni amikor ajándékozod.

Az idei karácsony a távolságtartásról szól, de mi msot összeszedtünk nektek 20 ajándékötletet, amit digitálisan is megoszthattok szeretteitekkel!

 

10. Élőben is a Mamma Miat magyarul!

2021 májusáig lesz látható az ABBA dalokból készült Mamma Mia! musical a Madách Színházban olyan sztárokkal mint Hajdu Steve, Stohl András, Gallusz Nikolett, Kiss Ernő Zsolt, Sánta László, Ladinek Judit, Détár Enikő és még sokan mások, ráadássul már 2000 forinttól kaphatóak jegyek ide kattintva!

9. QUEEN musical magyarul

Ha már slágerek és musicalek, a nyár közepén ismét színpadra kerülő We Will Rock You Queen musical amit a Queen dalaiból írtak és amivel Budapest mellett várhatóan Baján is találkozhat a közönség! Jegyvásárlás itt!

8. Egy este Szegedi Szabadtéri Játékokon!

Új bemutató lesz Szegeden Alföldi Róbert rendezésében a West Side Story, amiben jól ismert musical sztárok és színészek lépnek majd színpadra, de Alföldi Róbert nem csak rendez, hanem maga s színpadra lép az Apáca Show musicalben. A rockoperák rajongóit is Szegedre várják a Jézus Krisztus Szupersztárral, amivel a Madách Színház sztárjai lesznek láthatóak. Az opera és a balett rajongókat a Traviata és a Hófehérke és a hét törpe balett várja Szegeden (Jegyek itt!)

7. Tom Jones koncert élőben

A VeszprémFest egyik legsiekresebb fellépője is visszatér, hiszen a Sexbomb és számos más slágeráltal ikonná vált Tom Jones koncertezik 2021-ben a Veszprém Arénában (Jegyek itt!)

6. Bonnie Tyler retró slágerek élőben

Míg Veszprémben Tom Jones, addig Budapestre a Total Eclips, I need a hero és még számos jól ismert slágerrel érkezik majd Bonnie Tyler, akit szintén a csillagok alatt szabadtéren ünnepelhet a közönség majd. Jegyek a budapesti koncertre itt!

5. Dumaszínház előadás élőben!

A Dumaszínházban Badár Sándor, Aranyosi Péter, Mogács professzor, Kovács András Péter, Kiss Ádám, és a Dumaszínház sztárjainak előadásaira egészen a tavasz végéig lehet mevásárolni előre a jegyeket. Jegyvásárlás itt!

4. Filmzene koncert országszerte

Debrecenben a hazánkban is jól ismert Vangelis filmzenei koncerttel (Jegyek itt!) indul a nyári szezon, de a filmzene rajongókat a Star Wars, Harry Potter és Jurassic Park zenéit is jegyző John Williams filmzenéi várják majd Fertőrákoson. (Jegyek itt!) A budapestieket a Star Wars zenékvárják a Zeneakadémián májusban! (Jegyek itt!)

3. Orgona koncert Varnus Xavérral

Hazánk egyik legismertebb orgonistája még Rhoda Scottal is fellépett és világszerte ismerik nevét, nem régen egy kisváros templomát is megvette Kanadában, hogy visszahozhassa a gyülekezetnek a zenét. Persze a repertoárján nem csak komoly zene van, hiszen legutóbb például a Queen zenéit hozta el a közönségnek orgonán, amik így még ütősebbek lettek, viszont közelebb hozta az orgonát azokhoz, akik maguktól nem mennének orgona koncertre! Jegyvásárlás itt!

2. Kosárlabda show-cirkusz

Harlem Globetrotters évek óta járja a világot a kosárlabda cirkuszával, ahol a kosárlabdázás művészetét ötvözik látványos trükkökkel bemutatva a tehetségüket és persze sokszor a nézőket is bevonják a showba. 2021-ben többedik alkalommal térnek vissza Magyarországra, hogy ismét megmutassák mire képesek! Részletek és jegyek itt!

1. Illúzionista show élőben

A bűvészet és a mágia még mindig ámulatba ejti a közönséget világszerte, hiszen a rácsodálkozás, a hitetlenkedés és a megfejthetetlenség izgalma a felnőttekben éppen úgy ott van mint a gyerekekben. A C'es la magie csapata a legizgalmasabb trükköket és a világ több országában már nagy sikert aratott látványvilágot hoz Magyarországra, hogy több estén át ámulatba ejtsen minket. Sőt nem ritka, hogy a nézők vagy tanulhatnak egy trükköt vagy részesévé válnak a shownak egy interaktív produkcióval! Részletek és jegyek itt!

+1 a fesztivál és nyári koncert élmény

Budapesten a Sziget közönségét az Arénába várják Daddy Jankee koncertjével (Jegyek itt!) a nyár elején, míg a magyar slágereket kedvelőket júniusban Rúzsa Magdi várja, aki a nyáron több koncertet is ad orszászerte. (Jegyek és helyszínek itt!) A nyáron szabadtéren koncertezik a Jazz+Az két helyszínen is (Jegyek itt!) Tokajon Ákos koncertezik majd, de számos más program is várja a közönséget (Jegyek és időpontok itt!) és a jósmert Jamie Cullum is a VeszprémFestre érkezilk Jegyek itt! A Fertőrákosi Barlangszínházban Charlie koncertezik, akit Presser Gábor, Kovács Kati, a Honeybeast, Rob Knopper, David Friedman és Billy Kilson követ majd. Jegyek és időpontok itt! 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Demjén Ferenc koncert turné 2021 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2021-ben Indulj, új csodákat látni… a címmel Tatabánya, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Rómeó és Júlia musical 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2021. szeptember 16-án ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai
Queen musical, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, Debrecenben és országszerte.
Jazz+Az koncert turné 2021 - Jegyek itt!
A Jazz+Az koncertje 2021. júliusában Veszprémben és Tokajon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Harlem Globetrotters 2021-ben Budapesten a Tüskecsarnokban - Jegyek a kosárlabda showra itt!
A Harlem Globetrotters 2021. május 24-én Budapesten a Tüskecsarnokban lép fel. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK