10 AZONNAL nyomtatható ajándék - VEDD MEG ONLINE MOST!

Kelt: 2019.12.24 kovacsad

10 AZONNAL nyomtatható ajándék - VEDD MEG ONLINE MOST! 2 perc alatt vehetsz olyan ajándékot, aminek mindenki örül, sorban sem kell állnod és még várnod sem kell, hogy megérkezzen a futárral!

Mint mindenki mi is rengeteg időt töltünk azzal, hogy megtaláljuk a legjobb ajándékokat a család minden tagjának és persze a kollégáknak, barátoknak, tanároknak, stb.

Így úgy gondoltunk nektek is segítünk és olyan listát állítunk össze, amiben minden árkategóriában és minden korosztálynak találhatunk megfelelő ajándékot.

1. DUMASZÍNHÁZ

Az első amit biztosan mindenki imád, az a Dumaszínház, ahol pl a Félőrültek fesztiváljára már 1600 forinttól vásárolhatunk jegyet, de aki akar a nagyszínpadi előadásokra is talál már jegyet 1800 forinttól! Jegyvásárláshoz kattints ide!

2. CIRKUSZJEGY

A cirkusz az egész családnak garantált szórakozát ígér a két ünnep között is, ráadásul az előadásra szintén már 1500 forinttól válthatunk jegyeket! (Jegyek itt!) Persze  azoknak, akik modern cirkuszra vágynak is van ötletünk, ugyanis a Harlem Globetrotters kosárlabda cirkusza (Jegyek itt!) Budapestre érkezik. 

3. MUSICAL jegyek!

Az Operettszínházban az István, a király, a Rebecca musical, vagy éppen a Disney klasszikus A Szépség és a Szörnyeteg musicalre 1750 forinttól kaphatóak a jegyek ide kattintva, de a Madách Színházban a Mary Poppins és a Mamma Mia! már 2000 forinttól megnézhető!

Az ismerős dallamokat szeretők számára még érdekes lehet a QUEEN musical, ami a Broadwayról érkezett hazánkba. A We Will Rock you nyáron lesz látható Budapesten. (Jegyek itt!) A klasszikusok közül a Macskák is látható lesz nagyszínpadon, míg a szegedi szabadtérin a Jézus  Krisztus Szupersztár, az Apáca Show vagy a West Side Story is látható lesz. (Jegyek itt!)

4. EVÉS-IVÁS

Azokat akik szeretik ha ehetnek ihatnak várja Pálinka kóstolással a Pálinka múzeum (Jegyek itt!) s közben a kicsiket a Csokoládé múzeum (Jegyek itt!)

5. KIÁLLÍTÁS

Számos kiállítás, többek között egy Csillagok háborúja kiállítás is látható Budapesten a 2020 januárjáig. A különleges kiállításra megadott időpontra is vehetünk jegyet,de váárolhatunk egy szabadon felhasználható vochert is. Jegyek itt!

6. JÁTÉK ÉLMÉNY

A Flipper múzeum neve bár egy kiállítási helyet jelenít meg előttünk, mégsem teljesen az. Ez egy olyan hely,ahol számos flippergép található, amit a belépő megváltása után zsetonok nélkül ingyenesen használhatnuk. Jegyárak itt! A szóló gépek mellett páros játékokra is alkalmas gépeket is találunk. 

7. ÁGYMOZI

A mozi élményt is sikerült megfűszerezni, az Ágymoziban egy kényelmes ágyból nézhetünk egy igazi moziteremben igazi kasszasikereket. Műsor és jegyek itt!

8. JÉGSHOW

Egy napra Budapestre érkezik a legendás Orosz Cirkusz méghozzá egy jégcirkuszi jégshowval. A Russian Circus on Ice Budapesten lesz látható! Jegyek itt!

9. SZABADULÓ SZOBÁK

A szabaduló szobákat már mindenki jól ismeri, azonban minden évben jobbnál jobb tematikákkal jelennek meg az újabb szobák és helyek. Amellett, hogy a tematika változik, a résztvevők száma alapján is választhatunk helyet! Jegyek és szobatípusok itt!

10. KONCERTEK

Koncert hegyek érkeznek Budapestre és vidékre is. Az Arénában a két ünnep között hazai sztárok, majd számo világsztár érkezik az Arénába, és persze a VOLT, Balaton Sound és Sziget Fesztiválra is! A 2020-as év legjobb koncertjeit lentebb gyűjtöttük össze amit a kapcsolódó cikkekben találtok meg. 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezeket a showkat és koncerteket várjuk 2020-ra!
Az illuzionisták legjobbjai, musical sikerek, jubileumi koncertek, cirkuszi showk és retró sztárok sokasága várja a közönéget 2020-ban is.
Két ünnep közötti legjobb programok!
Mesék, musicalek, koncertek, retró party, cirkusz, vacsora est, Dumaszínház és számos izgalmas program vár két ünnep között mindenkit!
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Zorán koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncertezik 2020-ban Budapest, Budaörs, Baja, Szekszárd, Vecsés, Tatabánya koncerttermeiben. Jegyek és Zorán turné helyszínek itt!
Az Év fagylaltja 2020 - Megvan a nyertes!
Idén regionális döntők után alakult ki a mezőny. Az év fagylaltja 2020 nyertes íze igazán különleges lett.
INGYEN megnézhető a Sisiről szóló magyar film!
Csőre Gábor, Kováts Adél, Timkó Eszter, Schnell Ádám, Cserna Antal főszereplésével 2018-ban mutatták be az Erzsébet királyné, azaz Sissi ellen elkövetett merényletet dolgozza fel. A filmet most ingyen is megnézhetik az érdeklődők!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK