10 ok amiért Budapest a legszebb európai város Karácsonykor a CNN szerint!

Kelt: 2019.11.22 Kovács Gergely

10 ok amiért Budapest a legszebb európai város Karácsonykor a CNN szerint! Összeszedték a 10 legcukibb dolgot Budapesten. Nem tudjuk azt mondani, hogy nincs igazuk.

1. Karácsonyi vásárok
Tagadhatatlan tény, hogy a vásároknak minden évben hangulata van. Nem véletlen, hogy európa 2. legjobb adventi vásárának is az egyik Budapesti vásárt választották. Ez a vásár az Adventi Vásár a Bazilikánál. Részletek itt! 

 

2. Városligeti jégpálya
Tagadhatatlan, hogy a Városligeti Jégpályának hangulata van. A látvány már magáért beszél. Ráadásul most 1 napra ingyenes lesz. Regisztráció és részletek itt!

3. Fényfestés a Bazilikánál
A 3D fényfestés egyszerűen zseniális. Aki látta már tudja miről beszélünk. Élethű és varázslatos hangulatú. Erről is írtunk már. Részletek itt!
 

4. A termál fürdők
Tagadhatatlan, hogy a Széchenyi Fürdő hangulata mindenkit magával ragad. Ahogyan igaz ez a többi régi fürdőnkre is. Így meg se lep, hogy ez is része a listának. Tudtad, hogy a fürdőben partykat is szoktak rendezni? A képen ezt láthatod.
 

5. Az Operaház
Jelenleg éppen felújítás alatt áll, de például a Diótörő előadás Karácsonyig számtalan alkalommal lesz látható az Erkel Színházban. A varázslatos díszletek mindenkit magukkal ragadnak. Jegyek és videó itt az előadásról!

6. Fényvillamos
A normál díjszabással igénybe vehető Fényvillamos hetedik éve közlekedik a karácsonyi időszak alatt. Az UV nosztalgiavillamoson 3500 méternyi fényfüzéren 39 200 hidegfehér és kék színű LED világít, utasterében pedig ünnepi díszítés látható.

Azonban nem csak Fényvillamos, hanem Fénytroli, Mikulás busz és Mikulás Hév is várja az érdeklődőket az ünnepek felé. Részletek itt!

Fotó: Fényvillamos Facebook 

7.Hajókázás és vacsora a Dunán
A varázslatos panoráma a kivilágított épületekkel mindenkit elvarázsol. Ez tény. Ráadásul számtalan módon élvezhetjük. Van koktélozással és borkóstolóval egybekötött út. Vagy éppen kézműves sörökkel és sörkóstolással feldobott út is. Részletek itt!

A CNN teljes listáj ide kattintva érhető el!

Ha szeretsz nyerni, akkor ajánljuk a  JÁTÉK menünket. Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, ahol számtalan érdekességet olvashatsz, mint például a budapesti JÉGFOLYOSÓRÓL.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

INGYENES koncertek lesznek a Nyugati, Déli és a Keleti pályaudvaron!
A dátumok és a helyszínek listája illetve minden további fontos információ a cikkben.
Jégfolyosó 2019-ben is Budapesten Jégparkban! Jegyárak és részletek itt!
Budapesten nyílik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt! A csepeli jégpark idén is várja az érdeklődőket.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Tokajon a Fesztivál Katlanban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. augusztus 29-én Tokajon a Fesztiválkatlan színpadán lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Bereczki Zoltán koncert Budapesten a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Szenvedély címmel ad koncertet 2020. augusztus 8-án Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon Bereczki Zoltán. Jegyek még kaphatók.
INGYEN lesz látható a Mamma Mia musical! Regisztráció itt!
INGYEN lesz látható a Mamma Mia musical!
Nosztalgia HÉV és sok meglepetés a HÉV szülinapján!
Táblavásár, nosztalgia busz, arcfestés, Kolompos együttes, Dumaszínház és sok más vár a 133 éves HÉV szülinapon. INGYENES programokkal készülnek.
Vuk gyermek táncjáték debütál  a Városmajorban - NYERJ jegyet!
Vuk gyermek táncjáték debütál a Városmajorban - NYERJ jegyet!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK