7. Belga Sörfesztivál 2016-ban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2016.04.22 kovacsad

7. Belga Sörfesztivál 2016-ban Budapesten - Jegyek itt! 7. Belga Sörfesztivál - 2016. május 13-15. Bálna, Budapest - Jegyek itt!

7. Belga Sörfesztivál - 2016. május 13-15. Bálna, Budapest

A fesztivál, ahol mindenki megtalálja a maga sörét! Május közepén hetedik alkalommal kerül megrendezésre a belga sörrajongók ünnepe, a Belga Sörfesztivál!

Idén - a hetes szám jegyében – 43 belga sörfőzde 205 féle sörével, köztük 61 féle csapolt sörrel várjuk a belga sörök szerelmeseit május 13. és 15. között a Bálna Budapestben!

A kiváló sörökhöz kiváló ételek illenek! Ennek tükrében a fesztiválon sörkorcsolyaként fogyaszthattok szarvaskolbászt, Knyihár féle házikolbászokat és sonkákat, tepertőt, valamint különleges sajtokat is. Ha meleg ételre vágynátok, a foodtruckok prémium hamburgerekkel és az elmaradhatatlan belga hasábburgonyával várnak Titeket. Desszertként pedig Belgium két másik büszkeségét, a belga waffelt és a belga csokoládét ajánljuk!

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A 7. Belga Sörfesztiválon kétféle belépőjegyet vásárolhattok:

"Sörkedvelőknek" 2800 Ft, mely 3 pohár sört,

"Sörrajongóknak" 4000 Ft, mely 5 pohár sört tartalmaz.

Mindkét belépő mellé a Belga Sörfesztivál hivatalos üvegpoharát adjuk! A belépőt egy alkalommal kell megváltanotok, és mindhárom nap beléphettek a rendezvényre. Ennek feltétele, hogy magatokkal hozzátok a Belga Sörfesztivál hivatalos üvegpoharát! A helyszínen váltott, papír alapú belépőjegy, karszalag stb. nincs, maga a pohár jogosít fel belépésre!

Elővételben vásárolt jeggyel érkező vendégeink egy pohár Gallica Premium Pils sört adunk ajándékba a fesztiválon!

Elővételben vásárolt jegyeitekkel belépéskor az „Elővételes jegy / VIP” pultokat keressétek, ahol átvehetitek poharaitokat és a Belga Sörfesztivál fizetőeszközeként szolgáló zsetonjaitokat!

Az elővételben vásárolt jeggyel érkezők +1 db, más színű zsetont kapnak. Ezt a zsetont válthatjátok be az ajándék Gallica Premium Pils sörre!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK