Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A dominógyilkosság 2022-ben az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

2022.01.27 kovacsad

A dominógyilkosság 2022-ben az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Dobó Kata, Fehér Tibor, Szerednyey Béla, Törőcsik Franciska, Kolovratnik Krisztián, Lévay Viktória, Náray Erika főszereplésével érkezik az Újszegedi sZabadtéri Színpadra 2022 nyarán a Dominógyilkkosság című előadás.

A Játékszín kétrészes krimijének helyszíne egy katamarán, ahol a külügyminisztérium nyolc fontos embere készül egy könnyed hétvégét eltölteni. A frissen beiktatott miniszterasszony és munkatársainak estéje egészen kellemesen indul, míg elő nem kerül egy levél. Innentől kezdve egészen másképp alakul a weekend, mint ahogy eltervezték. Lassan kiderül, hogy senki sem az, akinek látszik, mindenkinek van valami rejtegetnivalója…  És a tengerről egyhamar nincs menekvés…Szente Vajk és Galambos Attila lebilincselő krimije két estén át, 2022. július 22-én és 23-án szögezi majd a székekhez az Újszegedi Szabadtéri Színpadon a közönséget.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás főszereplői között többek között Dobó Kata, Fehér Tibor, Szerednyey Béla, Törőcsik Franciska, Kolovratnik Krisztián, Lévay Viktória, Náray Erika is színpadra lép.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023