A Dzsungel könyve a Fővárosi Nagycirkuszban! Csak 1x! Jegyek itt!

Kelt: 2020.01.26 Kovács Gergely

A Dzsungel könyve a Fővárosi Nagycirkuszban! Csak 1x! Jegyek itt! Csak 1 alkalommal látható a különleges előadás a Fővárosi Nagycirkusz színpadán.

Különleges előadással készül a Baross Imre Artistaképző Intézet. Az Artistaképző "Dzsungel könyve" című előadása 2020. február 4-én, 17 órakor tekinthető meg a Fővárosi Nagycirkuszban.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Rendező: Uray Péter, a nagysikerű Rómeó és Júlia cirkusz-színházi darab megálmodója.

A Rómeó és Júlia előadás korábban óriási sikert aratott és pár alkalommal a cirkusz műsorában is látható volt.

A Dzsungel könyve előadás szereplői az iskola növendékei. Az előadás csak 1 alkalommal lesz látható, hiszen jelenleg a Fesztivál Plusz Varázslatos Győztesek című műsor látható a Cirkuszban, amiről bővebben olvashatsz a cikk alatti kapcsolódó hírekben.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Feztivál Plusz: Varázslatos Győztesek a Fővárosi Nagycirkusz 2020-as műsora - Jegyek itt!
A Fővárosi Ngycirkusz 2020-as műsora a Fesztivál Plusz Varázslatos győztesek című cirkuszi showban a fesztivál legjobbjait mutatják be a közönségnek 2020. január közepétől március közepéig. Jegyek itt!
Jégcirkusz érkezik Budapestre - Jegyek itt!
Jégcirkuszi show lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. A Russian Circus on Iceban a Diótörőtől a Hókirálynőig számos mese megjelenik. Jegyek itt!
200 forintos jeggyel várja az Állatkert a gyerekeket március elején!
Csak 1 napon lesz lehetőség a kedvezmény igénybevételére, de feltételhez kötött. Az ENSZ március egy napját a Vadvilág Világnapjává (World Wildlife Day) nyilvánította. Ezen a napon 200 forint lesz csak a jegy a Fővárosi Állatkertben.
We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
84 évesen meghalt Csukás István!
Meghalt életének 84. évében Csukás István, a nemzet művésze - közölte Facebook-oldalán az Újszínház.
Az irodalom szexi! Meztelen férfiakkal bizonyítják be a budapesti előadáson! Jegyek itt!
Pucér férfiak olvasnak címmel lesz látható az előadás. A Barátok közt és a Drága örökös szereplői közül ketten is szerepet vállaltak az előadásban. Barna Zsombor, Mohai Tamás, Simon Kornél lesz az előadás első 3 szereplője.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Jézus Krisztus Szupersztár 2020-ban a Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Jézus Krisztus Szupersztár 2020 áprilisában Húsvét előtt lesz látható Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK