A dzsungel könyve musical csak 1 napig INGYEN!

Kelt: 2020.05.21 Kovács Gergely

A dzsungel könyve musical csak 1 napig INGYEN! Geszti Péter, Békés Pál és Dés László közönségkedvenc musicalje, A dzsungel könyve musical 24 órán keresztül lesz elérhető.

Újabb előadással bővül a Nézz vissza Haraggal online színházi élménysorozat szerdán, május 27-én 19 órai kezdettel. Geszti Péter, Békés Pál és Dés László közönségkedvenc musicalje, A dzsungel könyve 24 órán keresztül lesz elérhető a Harag György Társulat Youtube-csatornáján, Nagy Regina rendezésében. A Kipling-regény alapján írt színpadi változat az egész családnak ajánlott program, melyben van vidámság, tánc, de küzdelem és gyász is. Az előadást több évadon keresztül teltházzal játszotta a társulat.

Lehet-e egy ember legjobb barátja és tanítója egy medve, szerető nevelői pedig a farkasok, oktatója egy fekete párduc, bűnbe csábítója egy óriáskígyó, legnagyobb ellensége pedig az erdő által rettegett tigris? A történet Maugliról szól, akit embergyermek létére a farkasok nevelnek fel a dzsungelben. Szemünk előtt zajlik barátságainak szövődése, ellenségeivel való küzdelme, férfivá válása és találkozása a szerelemmel. Barátság és álnokság, befogadás és kiközösítés, öröm és fájdalom, őszinteség és becsapás, szerelem és vérszomj - ki hinné, hogy mindez nemcsak az embereket jellemzi? Az utóbbi két évtized legsikeresebb magyar musicaljének szövegét Rudyard Kipling azonos nevű regénye alapján Békés Pál, zenéjét Dés László, dalszövegeit pedig Geszti Péter írta. A számos színházban bemutatott mű felhőtlen szórakozást ígér minden korosztálynak. 


A dzsungel könyve szereplői: Orbán Zsolt, Bessenyei István, Rappert-Vencz Stella, Bodea Tibor, Péter Attila Zsolt, Rappert-Vencz Gábor, Nagy Csongor Zsolt, Gaál Gyula, Budizsa Evelyn, Marosszéki Tamás, Bándi Johanna, Bogár Barbara, Poszet Nándor, Varga Sándor, Laczkó Tekla, Gál Ágnes, Keresztes Ágnes, valamint: Csúcs Dávid m. v., Jankó Szép Tamás m. v., Jeromos Dávid Ákos m. v., Muhi Andrea m. v., Báthori Boglárka m. v., Kerekes Barbara m. v., Volfer Vanessa m. v., Képíró Dorottya m. v., Nagy Janka m. v., Süveg Attila m. v., Scheitli Krisztina m. v., Vadai Zalán m. v. és Szántó Gergő m. v.

A musical zenei vezetője Manfrédi Annamária, díszlettervezője Cristian Gătina m. v., jelmeztervezője Bodor Judit m. v., a jelmeztervező asszisztense Nagy Anikó, rendezőasszisztense Tamás Ágnes, ügyelője és súgója Fábry Zoltán volt.

A musical 2020. május 27-én 19:00-tól lesz elérhető 24 órán keresztül a színház Youtube csatornáján. Ide kattintva éred el a csatornát.

A cikk alatt további INGYENES musical programokat is találsz! A családi musicalek kedvelőinek pedig ajánljuk a nyár első Pál utcai fiúk musical előadását is amiről ide kattintva olvashattok bővebben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Tokajon a Fesztivál Katlanban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. augusztus 29-én Tokajon a Fesztiválkatlan színpadán lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!
Ikerpárokat keresnek! Segíts te is!
Ha van iker ismerősöd, akkor segíts azzal, hogy ajánlod nekik a cikket.
Dés László koncert Budapesten - Jegyek itt!
Dés László koncertezik 2020. október 2-án Budapesten a Kőrösi Csomag Sándor Kult. Közontban. A koncertekre már kaphataók a jegyek.
The Illusionists illuzionita show 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A világ legjobb illuzionistái a The Illusionists 2020. október 14-18. között Budapesten a BOK (SYMA) Csarnokban. A Direct from the Broadway turnéjukkal Magyarországon turnézó bűvéz, illuzionista és varázsló showra jegyek már kaphatóak!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
INGYEN nézheted meg A padlás musicalt!
Szilvásgombóc, Fényév távolság és még számtalan dal, amit garantáltan mindenki ismer a több évtizede sikerrel futó musicalből. Az előadást szinte minden vidéki színház legalább egyszer bemutatta. Most pedig 2 alkalommal is INGYEN láthatjuk.
Nézd meg INGYEN az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT!
Nézd meg INGYEN az Álomutazó mesemusicalt - VIDEÓ ITT!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK