Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A Fagylalt napja 2023

2023.05.07 Kovács Gergely

A Fagylalt napja 2023

2013 óta a május 8-án ünneplik a Kézműves Fagylalt napját. A fagyi nap egy különleges napja a májusnak, hiszen ezen a napon országszerte számtalan fagyizóban lehet féláron fagyizni.

Egy különleges kezdeményezés indult útjára amiről mi 2013-ban írtunk elsőként. Május 8-án minden résztvevő fagyizóban féláron lehetett fagyizni. 

A Fagylalt napjának egyik célja, hogy a fagyizók egy a környezetükben található közintézményt, kórházat, csoportot is meglepjenek pár gombóc fagyival. Így a hátrányosabb helyzetű személyek is részesedjenek a fagyi örömében.

2016-ban közel 500 egység és több mint 120 ezer fagylaltimádó részvételével került megrendezésre.

A Fagyi napját 2023-ban NEM szervezik meg sajnos. Ahogy 2019-ben sem tették, úgy idén sem szervezik meg a Fagyi napot. A szervezők korábban ezt egy közleményben indokolták.

Van olyan fagyizó ahol így is FÉLÁRON vagy kedvezményesen lehet 2023-ban vásárolni a fagyit. Részletek a Facebook bejegyzésekben.

Sőt jön a Csokifagyi napja!

Hamarosan jön a Csokifagyi napja a Szeretem a csokit blog csapata által szervezve. Ezen a napon a csoki fagyi féláron lesz majd kapható a csatlakozó fagylaltozókban. A fagyizók jelentkezését már várják!

CSALTAKOZZ A CSOKIFAGYIFAGYI NAPJA eseményhez!

• Fenyő Miklós koncert 2023-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024