Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A Kaidzsú Állatvédő Társaság címmel jelent meg John Scalzi könyve!

2022.04.11 Kovács Gergely

A Kaidzsú Állatvédő Társaság címmel jelent meg John Scalzi könyve!

A nemzetközi megjelenés után alig pár nappal magyarul is érkezik John Scalzi új regénye. Tematikájában eltér a tőle megszokottaktól, de ezúttal sem lesz hiány jó párbeszédekben és remek humorban. Elkeltek a regény televíziós jogai.

„A Kaidzsú Állatvédő Társaság olyan, mintha a Jurassic Park egy erkölcsösebb formája találkozna a Városfejlesztési osztály bajtársiasságával. Végtelenül szellemes és üdítően megfontolt hangvételű könyv. – Publishers Weekly

OLVASS BELE A KÖNYVBE IDE KATTINTVA!

Fordította: Rusznyák Csaba

A könyvről:
Amikor a Covid-19 végigsöpör New Yorkon, Jamie Gray egy ételszállító app futáraként kénytelen dolgozni. Kilátástalan helyzete azonban csak addig tart, amíg egy rendelés teljesítése során összefut Tommal, akivel érintőlegesen ismerik egymást régről. Tom a saját szavai szerint egy „állatjogi szervezetnek” dolgozik, és a csapatának sürgősen szüksége lenne egy egyszerű rakodómunkásra. Jamie, aki bármi mást szívesebben csinálna a futárkodáson kívül, azonnal elvállalja a munkát.

Tom csak azt nem köti Jamie orrára, hogy az állatok, amelyekről a csapat gondoskodik, nem a Földön élnek. Legalábbis nem a mi Földünkön. Egy alternatív dimenzióban gigászi, dinoszaurusz-szerű, kaidzsúnak nevezett teremtmények kószálnak emberek nélküli, trópusi világukban. Ők az univerzum legnagyobb és legveszélyesebb pandái, és most bajban vannak. Ugyanis nemcsak a Kaidzsú Állatvédő Társaság talált utat magának ebbe az alternatív világba, hanem mások is. Óvatlanságukért pedig milliók fizethetnek az életükkel a mi Földünkön.

ONLINE VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

„Scalzi legújabb regénye az óriásszörnyek tematikájához nyúl rendkívül eredeti és szórakoztató módon.”
Booklist

„A Kaidzsú Állatvédő Társaság olyan, mintha a Jurassic Park egy erkölcsösebb formája találkozna a Városfejlesztési osztály bajtársiasságával. Végtelenül szellemes és üdítően megfontolt hangvételű könyv.
Publishers Weekly

„Ez a regény tökéletesen alkalmazza azokat a dolgokat, amiket mindannyian szerettünk a Jurassic Parkban, és remekül társítja az elmúlt hatvan év kaidzsú-filmjeinek nosztalgikus hangulatával. Minden sci-fi generáció számára tartogat valami szeretnivalót.”
Horrortree

„Napjaink legélvezetesebb sci-fi szerzője.”
Joe Hill
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022