A Neoton musicalből készülhet film! Részletek itt!

Kelt: 2020.05.11 kovacsad

A Neoton musicalből készülhet film! Részletek itt! A Neoton musicalből készülhet film! Részletek itt!

Az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítank  mozikban a musical feldolgozások, de azok között is kétségtelenül azok aratnak a legnagyobb sikert, amiben jól ismert slágereket hallhatunk. Az ősz során Budapesten a BOK csarnokban is látható Mamma Mia! (Jegyek itt!) akkora sikert aratott a mozikbn is, hogy Hollywood a folytatást is megírta, így debütált a Mamma Mia 2. Az ősz során szintén látható Macskák musical (Jegyek itt!) nem artott akkor sikert a kirtikusok körében, cserébe viszont újra nagy érdeklődés lett a musical iránt a színházkaban.

A magyar filmek között ritka a zenés film, bár egy-egy film betétdala nagy sikert tud elérni szólóban is. Az első jelentős magyar musical adaptáció a Made in Hungria volt a nyáron is a Margitszigeten koncertező Fenyő Miklós dalaival. (Jegyek itt!) A siker kulcsa bizonyosan az volt, hogy a retró slágereket mindenki ismerte. 

A Made in Hungria musical sikereit csak a Budapesti Operettszínházban bemutatott Szép Nyári Nap Neoton musical tudta csak überelni. Az előadásban Csepregi Éva is színpadr lépett, de a Szereplők között olyan nagy nevek is színpdra léptek még mint Csonka András, Szulák Andrea, Oszvald Marika, Peller Anna és még sokan mások. A musicalt végül számos városb elvitték és azóta más színházak is bemutatták.

A napokban azonban kiderült, hogy a Szép nyári nap lehet, hogy a filmvásznat is meghódíthatja. A Filmfabriq Kft. ugyanis 2,5 millió forintot nyert a forgatókönyv elkészíésére. A nyilvános adatokból sajnos nem derült ki, hogy a filmet mikor tervezik bemutatni.

A Neoton rajongói legközelebb októberben láthatják kedvenceiket, ugyanis a Neoton Aréna koncertet ad! Jegyek és részletek itt!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

We Will Rock You - Queen musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2021. július 1-4 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
A Pál utcai fiúk musical nyári turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán számos szabadtéri színpadon látható lesz. Jegyek és helyszínek itt!
West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK