A Neoton musicalből készülhet film! Részletek itt!

Kelt: 2020.05.11 kovacsad

A Neoton musicalből készülhet film! Részletek itt! A Neoton musicalből készülhet film! Részletek itt!

Az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítank  mozikban a musical feldolgozások, de azok között is kétségtelenül azok aratnak a legnagyobb sikert, amiben jól ismert slágereket hallhatunk. Az ősz során Budapesten a BOK csarnokban is látható Mamma Mia! (Jegyek itt!) akkora sikert aratott a mozikbn is, hogy Hollywood a folytatást is megírta, így debütált a Mamma Mia 2. Az ősz során szintén látható Macskák musical (Jegyek itt!) nem artott akkor sikert a kirtikusok körében, cserébe viszont újra nagy érdeklődés lett a musical iránt a színházkaban.

A magyar filmek között ritka a zenés film, bár egy-egy film betétdala nagy sikert tud elérni szólóban is. Az első jelentős magyar musical adaptáció a Made in Hungria volt a nyáron is a Margitszigeten koncertező Fenyő Miklós dalaival. (Jegyek itt!) A siker kulcsa bizonyosan az volt, hogy a retró slágereket mindenki ismerte. 

A Made in Hungria musical sikereit csak a Budapesti Operettszínházban bemutatott Szép Nyári Nap Neoton musical tudta csak überelni. Az előadásban Csepregi Éva is színpadr lépett, de a Szereplők között olyan nagy nevek is színpdra léptek még mint Csonka András, Szulák Andrea, Oszvald Marika, Peller Anna és még sokan mások. A musicalt végül számos városb elvitték és azóta más színházak is bemutatták.

A napokban azonban kiderült, hogy a Szép nyári nap lehet, hogy a filmvásznat is meghódíthatja. A Filmfabriq Kft. ugyanis 2,5 millió forintot nyert a forgatókönyv elkészíésére. A nyilvános adatokból sajnos nem derült ki, hogy a filmet mikor tervezik bemutatni.

A Neoton rajongói legközelebb októberben láthatják kedvenceiket, ugyanis a Neoton Aréna koncertet ad! Jegyek és részletek itt!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

We Will Rock You - Queen musical 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2020. július 2-5 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
A Pál utcai fiúk musical nyári turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 nyarán számos szabadtéri színpadon látható lesz. Jegyek és helyszínek itt!
West Side Story musical Szegeden 2020-ban - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2020. augusztus 14-től lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Vámpírok bálja musical 2020-ban Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2020-ban Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Művelődési Központban koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK