A poolball azaz a biliárd foci az új őrület Budapesten! Próbáld ki INGYEN!

Kelt: 2016.02.10 Kovács Gergely

A poolball azaz a biliárd foci az új őrület Budapesten! Próbáld ki INGYEN! Budapest mindig tartogat meglepetést. Különleges sportra és élményre vágysz? Akkor ez neked való. Már Budapesten is van biliárd foci.

Mindig keressük az egyedi és különleges programokat, amikből most is találtunk egyet, amit nem csak a férfiak fognak szeretni.

Szeretsz focizni? És biliárdozni? A poolball ennek a két játéknak egy igen ötletes keveréke. Egy hatalmas méretű biliárdasztalon speciális labdák vannak, melyeket lábbal juttatjuk be a zsákokba, lyukakba. A játék a biliárd alapszabályain alapul.

Egyszerre játszhatja kettő vagy négy játékos. Ugyanazon szisztéma alapján lehet a közkedveltebb 8-as változat, ahol 7-7 darab színes labda, egy fekete és egy fehér labda van vagy lehet a 9-es változat, ahol 9 színes labda és egy fehér labda szerepel. Az alap verzióban azonban 16db labda játszik. Az idei év legszórakoztatóbb játéka!

Próbáld ki te is! Budapesten a Könyves Kálmán krt 26-28. szám alatt. Részletek a  poolballhungary.hu oldalon.

Játékunk nyertesei: Halász Tamás, Jakab Dániel, Krein Zoltán
További játékok a JÁTÉK menüpontban.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Gombfoci Múzeum nyílt Szigetszentmiklóson!
Szigetszentmiklóson megnyílt a Hungaricum Gombfoci Háza Múzeum, amely az első állandó gombfoci-történeti kiállítás a világon!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.
Női titkos ügynökről írt könyvet Pam Jenoff! Az Elvesztek Párizsban már kapható!
New York Times-bestseller! Megtörtént eseményeken alapuló történelmi regény a II. világháborúban tevékenykedő női titkos ügynökökről - egy sikerszerző tollából.
Sissi operett a Városmajorban 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A Sissi budapesti premierje 2021. augusztus 15-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz. Jegyek és szereplők itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertezik 2021-ben a VeszprémFesten - Jegyek itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021. július 16-án a veszprémi Jezsuita Templomkertben kerül megrendezésre a Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest együttműködésében. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK