Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

A szabadság felé a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

2023.01.18 kovacsad

A szabadság felé a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

A SZABADSÁG FELÉ (konferencia) 2023. március 19-én a Budapesti Kongresszusi Központban. Ott lesz Nyáry Krisztián, Kiss Ádám, Müller Péter Sziámi, Orvos-Tóth Noémi, Steigervald Krisztián (a névsor folyamatosan bővül)

„Mindannyian traumatizált ősök leszármazottai vagyunk.” Sorsunk alakulásában gyakran előző generációk beidegződései, negatív mintázatai, hátráltató hiedelmei érhetők tetten. Ezek felismerése, átdolgozása és meghaladása elengedhetetlen, hogy valódi vágyaink és törekvéseink szerint alakítsuk életünket.

Te mit kaptál a szüleidtől? Mit hordozol génjeidben felmenőid traumáiból, és mit gondolsz, az ő múltjuk hogyan befolyásolja életedet? Milyen családból hozott tudattalan sémák, életigazságok épültek be személyiségedbe? Eddigi életedben milyen megoldókulcsokat, problémakezelési módokat sajátítottál el és ezek hogyan segítenek vagy akadályoznak?

Az egész napos előadások és beszélgetések célja, hogy feltárjuk, hogyan befolyásolják életünk fontos területeit, így a párkapcsolatainkat, az érzelmi életünket, a teljesítményünket, de testi egészségünket is a traumák, mit tehetünk ezek feldolgozásáért, és hogyan kerülhetjük el a lelki sérülések továbbadását.

Hisszük, hogy a változáshoz a megértésen keresztül vezet az út. Hisszük, hogy a traumák feldolgozhatók. Hisszük, hogy minden ember feldolgozott traumája sokak életét teszi jobbá. Hisszük, hogy felelősek vagyunk magunkért és egymásért is. Hisszük, hogy csak együtt sikerülhet.

A SZABADSÁG FELÉ (konferencia) 2023. március 19-én a Budapesti Kongresszusi Központban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Házigazda: Orvos-Tóth Noémi

Előadók, vendégek: Nyáry Krisztián, Kiss Ádám, Müller Péter Sziámi, Orvos-Tóth Noémi, Steigervald Krisztián (a névsor folyamatosan bővül)

Műsorvezető: Bombera Krisztina
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023