Agárdi Popstrand 2020 - Program és jegyek itt!

Kelt: 2020.07.11 kovacsad

Agárdi Popstrand 2020 - Program és jegyek itt! Az Agárdi Popstrand 2020-as programjában augusztus 20 és 29 között ismét retró sztárok várják a közönséget. Augusztus 20-án az Irigy Hónaljmirigy és az Animal Cannibals, másnap az ACid/DC és Tankcsapda, 22-én a Mobilmánia, Vikidál Gyula és a Zártosztál, míg augusztus 29-én a Neoton és Krisz Rudi ad koncertet. Jegyek itt!

A közvetlenül a Velencei tó partján, platánfák árnyékában található Magyarország egyik legrégebbi állandó pop és rockzenei színpada  évről-évre számtalan érdeklődőt vonz. Hazánk legnagyobb zenekarai is  elsőként karikázzák be éves fellépő naptárukban a nyári Popstrand koncert dátumát, olyan szeretett magyar sztárjaink járnak ide vissza évről-évre nagy örömmel – mintha csak haza jönnének - mint például az Edda Művek, a Neoton Família, az R-GO, Demjén Ferenc vagy az Irigy Hónaljmirigy és persze még sokan mások.

2020-ban is változatos lesz a műsor. Az Agárdi Popstrand 2020-as programjában augusztus 20 és 29 között ismét retró sztárok várják a közönséget. Augusztus 20-án az Irigy Hónaljmirigy és az Animal Cannibals, másnap az ACid/DC és  Tankcsapda, 22-én a Mobilmánia, Vikidál Gyula és a Zártosztál, míg augusztus 29-én a Neoton és Krisz Rudi ad koncertet. Jegyvásárláshoz kattints ide!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK