Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Alföldi Róbert rendezésében érkezik a 3tél a Radnóti Színházban - Jegyek és szereplők itt!

2023.07.19 kovacsad

Alföldi Róbert rendezésében érkezik a 3tél a Radnóti Színházban - Jegyek és szereplők itt!

A 3tél A Radnóti Miklós Színházban Alföldi Róbert rendezésében debütál Bata Éva, László Zsolt, Sodró Eliza, Schneider Zoltán, Kováts Adél, Pál András, Pálfi Kata, Tóth Ildikó főszereplésével. Jegyek lentebb!

Štivičić műve igazi kelet-közép-európai történet, amely egy zágrábi arisztokrata ház falainak emlékeit tárja fel, hogy az ott lakó horvát család négy generációja miképpen tölti meg élettel, szeretettel és fájdalommal ezeket a privát tereket 1945-ben, 1990-ben és 2011-ben. A széthullt Osztrák-Magyar Monarchia romjain, a történelem viharaiban, változó idők változó kihívásai közepette próbálnak a felszínen maradni és egyre jobb életkörülményeket felépíteni maguknak, miközben újra és újra szembesülnek a „menni vagy maradni” dilemmájával. A Falcsik Mari által fordított nagyszabású dráma aprólékos karakterábrázolással megannyi izgalmas női sorsot mutat be, amelyből egy színészközpontú, sok szereplőt mozgató előadás készül.

A 3tél A Radnóti Miklós Színházban Alföldi Róbert rendezésében debütál.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az előadás főszerepeiben színpadra lép többek között Bata Éva, László Zsolt, Sodró Eliza, Schneider Zoltán, Kováts Adél, Pál András, Pálfi Kata, Tóth Ildikó és még sokan mások.

Bemutató: 2023. október 21. szombat
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024