Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Art Market 2021-ben Budapesten a Bálnában - Jegyek itt!

2021.09.01 kovacsad

Art Market 2021-ben Budapesten a Bálnában - Jegyek itt!

Az Art Market 2021. október 8-10 között Budapesten a Bálnában kerül megrendezésre. Részletek és jegyek lentebb!

A 2011-ben létrejött Art Market Budapest évtizedes múltra visszatekintő hagyománya, hogy minden év októberében valamely jelentős művészeti központ vagy kiemelkedő kulturális értékek forrásául szolgáló helyszín (város, régió vagy ország) művészetének bemutatására különlegesen gazdag kulturális programsorozatot és képzőművészeti fesztivált szervez.

Idén a közép-európai kulturális együttműködést kívánja tovább erősíteni azzal, hogy Magyarországnak a Visegrádi Csoportban betöltött elnökségéhez kapcsolódóan ezúttal a V4-országok művészeti választékát helyezi a figyelem középpontjába.

A 2021 októberében létrejövő VISEGRAD CONTEMPORARY művészeti fesztivál a Visegrádi Csoport országainak kulturális értékeire irányítja a figyelmet, és kifejezett törekvése, hogy a kortárs művészet eszközrendszerével élővé, relevánssá és a közönség számára is kézzelfoghatóvá tegye a visegrádi együttműködés gyakran elsősorban a politika szintjén és nyelvén megfogalmazott céljait és jelentőségét.

Az Art Market 2021. október 8-10 között Budapesten a Bálnában kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021