"Az elmaradó előadásokra megváltott jegyek árát visszatérítjük!" - írja a Szabad Tér Színház

Kelt: 2020.03.19 kovacsad

A koronavírus járvány hosszú ideig tartó korlátozásokat eredményezhet, így a müsor még változhat és egy-egy előadás talán nem is kerülhet megrendezésre. A Szabad Tér Színház közleményben tájékoztatja a közönséget arról, hogy elmaradó előadások esetén miként járnak el?!

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad és  Városmajori Szabadtéri Színpad műsorán 2020-ban  Geszti Péter, Palya Bea, Kamarás Iván, Emir Kusturica, Dés László, Rákász Gergely, Fenyő Miklós várja a közönséget de lesz egy Federico Fellini filmzene koncert, számos színdarab, opera és balett is. (Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben!)

A koronavírus járvány azonban nem tudni, hogy milyen hosszú ideig tartó korlátozásokat eredményezhet, így a müsor még változhat és egy-egy előadás talán nem is kerülhet megrendezésre. A Szabad Tér Színház így közleményben kívánt tájékoztatni a közönséget arról, hogy elmaradó előadások esetén miként járnak el?! 

A Szabad Tér Színház közleménye:

"Kedves Közönségünk!

Színházunk idei működésében talán még nagyobb hangsúlyt kap a kőszínházi szezont összekötő híd szerep, amellyel segít bepótolni a kieső színházi és kulturális élményeket. A most kialakult rendkívüli helyzetben nemcsak a kultúra, de az élet minden területe gyökeres és folyamatos változásban van, és ehhez a változáshoz mindannyiunknak alkalmazkodnunk kell.

Ezért először is szeretnénk biztosítani visszatérő és leendő Nézőinket és valamennyi Kultúrafogyasztót arról, hogy jelenleg is gőzerővel dolgozunk és keressük a megoldásokat.

A Szabad Tér Színház csapata azzal a reménnyel dolgozik tovább, hogy a Budapesti Nyári Fesztivál 2020-as évada, vagyis a Városmajori és a Margitszigeti Színpadok idei szabadtéri programsorozata minél előbb megkezdődhet és minél színesebb és változatosabb formában valósulhat meg!

Számunkra az emberi élet és egészség védelme a legfontosabb, ezért mindent megteszünk nézőink és előadóink megóvása érdekében és a pillanatnyilag fennálló korlátozó intézkedések tükrében próbálunk megoldásokat találni, hogy valamilyen formában mindenképp találkozhassunk közönségünkkel, az esetleges hetekig/hónapokig tartó leállás után pedig a magunk eszközeivel szeretnénk hozzájárulni az újra induló élethez, a város kulturális pezsgéséhez.

Tekintettel a helyzet alakulására, figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatást, minden változásra reagálunk, s ez a honlapunkon és közösségi oldalainkon is nyomon követhető lesz. Jegyirodáink a nézők és a dolgozók megóvása érdekében természetesen zárva tartanak, de az online jegyvásárlás lehetőségét mindvégig zavartalanul biztosítjuk.

Amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudjuk maradéktalanul minden előadásunkat megtartani, a nyár folyamán elmaradó előadásokra megváltott jegyek árát visszatérítjük, ugyanez vonatkozik műsorváltozás esetére is. Az eddig fel nem használt ajándékutalványaink 2020. decemberéig levásárolhatók lesznek.

Vigyázzunk magunkra és egymásra! A mielőbbi találkozás reményében:

a Szabad Tér Színház csapata"

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Dés László koncert a Városmajori Szabadtéri Színpadon 2020-ban - Jegyek itt!
A Legyen úgy! - Dés László koncertje 2020. augusztus 1-2-án Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyek itt!
Kamarás Iván koncert a Városmajori Szabadtéri Színpadon 2020-ban - Jegyek itt!
Kamarás Iván koncertje 2020. július 18.-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyek a budapesti koncertre itt!
Federico Fellini filmzene koncert 2020-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Federico Fellini 100 filmzene koncert 2020. július 30-án kerül megrendezésre a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon az Óbudai Danubia Zenekar közreműködésével Marcello Rota vezényletében. Jegyek a Margitszigeti Federico Fellini filmzene koncertre itt!
Fenyő Miklós koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2020. augusztus 29.-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Stanley Jordan koncert 2020-ban Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Stanley Jordan Quartet koncert 2020. június 28-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Different dimension címmel kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Monte-Carlo Balett Budapesten - A makrancos hölgy a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Monte Carlo Balett A makrancos hölgy balettje 2020. július 24-25-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!
Emir Kusturica és a No Smoking Orchestra koncert Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!
Emir Kusturica és a No Smoking Orchestra 2020. július 24-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad koncertet.Emir kusturica budapesti koncertjére már kaphatóak a jegyek!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK