Bérgyikosos kémjátszma Budapest utcáin! Próbáld ki INGYEN!

Kelt: 2019.04.14 Kovács Gergely

Bérgyikosos kémjátszma Budapest utcáin! Próbáld ki INGYEN! NYERJ a barátaiddal közös élményt! Igazi újdonság, ami egyszerre kever számtalan élményt. A játékban egy bérgyilkos üldöz, miközben egy meghatározott időkereten belül, kódokat kell megfejteni és versenyt futni a többi csapattal.

Lehet, hogy hallottál már tematikus sétatúrákról, ahol egy kényelmes séta közben megmutatják nektek a város nevezetességeit...

Lehet, hogy már hallottál ennek a továbbfejlesztéséről, amikor is kaptok egy kincskereső csomagot, és különböző, általában egyszerű fejtörő feladványok, versikék alapján kell teljesíteni egy küldetést...

De olyan városi nyomkereső sétatúrán biztos nem voltál még, ahol beépített BÉRGYILKOS üldöz, miközben egy meghatározott időkereten belül, kódokat kell megfejteni, hogy egyáltalán megtaláld azokat az érdekes helyszíneket, ahol furfangos kérdésekre kell válaszolnod, és még elrejtett kulcsokat is meg kell találni, azelőtt, hogy a többi csapat találná meg! :-)

Gyere és próbáld ki a Street Escape vadonatúj iszonyatosan izgalmas városi nyomkereső játékát!

Street Escape – Városi sétatúra Bérgyilkossal!
Irány nyomozni az utcákra, legyetek főszereplői egy nagyon izgalmas Kémjátszmának!

A Street Escape egy városi környezetben megvalósított szabadulós játék, egy jó adag izgalommal megfűszerezve! :-)

Furmányos kódfejtő feladványokkal, helyszínelésekkel, és izgalmas üldözéssel, meneküléssel vár benneteket a Kém Akadémia!

Nézd meg a videót: 
 

A következő bevetésen például maga a maffiavezér bérelt fel benneteket, küldetésetek célja leleplezni a 8 áruló bandatagot, és megtalálni az elrabolt kulcsot!

Már 3 különböző bevetés, 3 különböző helyszín Budapesten!
Játék időtartama: 2,5 óra

Szabad helyek száma : összesen 15 csapat tud regisztrálni egy játékra, a játékon 2-6 fős csapatok tudnak játszani

Regisztráció az összes bevetésre ide kattintva!

A játék menete:
1. 10 óra előtt kicsivel helyezkedjetek el a Zónán belül tetszőlegesen. 
2. Figyeljétek mobiltelefonotokat, mert pontban 10:00 órakor megosztjuk a linket az alkalomhoz létrehozott Facebook esemény alatt, melyre kattintva jön be a térkép.
A térképen láthatjátok az Informátor pozícióját. Kapjátok el! :-)
Vegyétek át tőle a Kémcsomagotokat, és kövessétek az utasításokat!
3. A csapatodnak 2,5 órája lesz a lehető legtöbb információ begyűjtésére, de vigyázat! A Bérgyilkos elől meneküljetek, és időben érjetek a célba!

A többi információt a kémcsomagban, a játék alatt kapjátok meg, lényeg, hogy kezdéskor helyezkedjetek el a Zónában, és figyeljétek a mobilotokat! :-)

Versenyben lesztek az idővel, versenyben egy tucatnyi idegen csapattal, megfigyelve a Zónában mozgó célszemélyeket!

Technikai információk:
Minden csapatnak legalább egy okostelefonnal kell rendelkeznie, mert az Informátor és a Bérgyilkos pozícióját csak így tudjátok majd követni! 

Nincs technikai követelmény, alapvetően bármilyen tudású okostelefon megfelelő. 
Nem kell félni, minimális adatforgalmat igényel a térképfigyelés (kb max 10 MByte).

Normál utcai viselet megfelelő, de a játék hevében, az is előfordulhat, hogy szedni fogjátok néha a lábatokat, kényelmesen öltözködjetek :-)

Ne aggódjatok, nem futóversenyt szervezünk, de a játékban az idő szorítása és a többi csapattal való versenyhelyzet nyilván meghatározó. Azt elárulhatjuk, ha a kódfejtésekben jók lesztek, akkor nem lesz szükség rohanni, a küldetés kényelmesen teljesíthető.

Bevetések 2 hetetnte szombatonként!

További részletek a https://www.szabaduloszoba.hu/street-escape-varosi-nyomkereso-jatek oldalon.

JÁTÉK! PRÓBÁLD KI INGYEN A BARÁTAIDDAL!
A játék nyertesei:
Vasas-Kiss Bettina és Neczné Pocsai Noémi


Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Buborék háború Normafán!
Négy évszakos hadjárat a csapatért! - Az új csapatépítési tematika egy játékos,látszólag vicces, ugyanakkor nagyon komoly stratégiai gondolkodást igénylő projekt.
Csillagok háborúja kiállítás 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakja, óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata, mitikus ...
Vasárnap INGYENES lesz a Műjégpálya, sőt jégtánc, 3 koncert és tűzijáték is vár!
Jégdisco, Gifie fotózás, Animal Cannibals koncert, New Level Empire koncert és INGYEN korizás is vár a Városligeti Műjégpályán. Elérkezett a Sportfőváros utolsó eseménye, amit óriási családi bulival ünneplünk meg!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben!
Fényhajó is indul Budapesten 2019-ben is!
Idén is indul Mikulástroli! Részletek itt!
2019-ben is indul Mikulástroli Budapesten!
Igazából karácony koncert 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Budafoki Dohnányi Zenekar a tavalyi hagyományteremtő bevezetés után idén december 28-án is „igazából megünnepli a karácsonyt” az Arénában.
Miskolci Fényvillamos 2019-ben! Képek itt és menetrend!
Az év legjobb adventi villamosa volt 2018-ban és idén azt mondhatjuk, hogy a budapesti Fényvillamossal versenyzik az új dekorációval az új adventi villamos.
Apáca show musical 2020-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
Az Apáca show musical 2020. július 31-énés augusztus 1-én ismmét a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható. Jegyek itt! Szereplők: Deloris van Cartier: Sári Éva Zárdafőnök asszony: Janza Kata Eddie Souther – ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK