Best of musical gála 2017-ben a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2017.03.11 kovacsad

Best of musical gála 2017-ben a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Bajai Szabadtéri Színpadon a Best of Musical gálán 2017. augusztus 19-én a legnagyobb musical slágereket hallhatjuk majd a Budapesti Oprettszínház sztárjainak tolmácsolásában. Fellép többek között Janza Kata, Serbán Atila, Sasvári Sándor, Mészáros Árpád Zsolt és még sokan mások.

Az elmúlt években az Elisabeth, a Miss Saigon, a Rómeó és Júlia valamint a Szép nyári nap musicalek után egy fergeteges operett gálávalbűvölte el a közönséget az Operettszínház. 


2017-ben az elmúlt évek legnagyobb sikereit idézik meg majd és persze felcsendül pár musical klasszikus is, többek között a magyar rockopera irodalom gyöngyszemei és a Broadway világának legjobbjai is felcsendülnek majd.


A Best of Musical gala először Sopronban került megrendezésre, s azóta elkápráztatták már a közönséget az Adventi musical gálával és a Varázslatos nők vonzásában című gálával.


A Bajai Szabadtéri Színpadon a Best of Musical gálán 2017. augusztus 19-én ezeknek a gáláknak a legnagyobb sikerei és pár újdonság várja majd a közönséget a Budapesti Oprettszínház sztárjainak tolmácsolásában.


Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

 

A bajai Best Of Musical gála fellépői: Janza Kata, Szulák Andrea, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Sasvári Sándor, Serbán Attila, György Rózsa Sándor, Nádasi Veronika, Katona Klaudia, Laki Péter
 

 

Közreműködik a Budapesti Operettszínház Balettkara, Musical Együttese valamint Zenekara


Az Operettszínház a gálát követően az új operett klasszikusát a Peller Anna és Peller Károly párossal bemutatott Mágnás Miskát is elhozza Bajára. Részletek lentebb a kapcsolódó cikkekben! 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Notre Dame-i toronyőr musical Szegeden - Jegyek a 2017-es bemutatóra itt!
A Budapesti Operettszínházzal közösen mutatják be a Disney A Notre Damei toronyőr musicaljét a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2017. augusztus 11-én Veréb Tamás, Muri Enikő, Vágó Bernadett, Szabó P.Szilveszter, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, ...
Mágnás Miska a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Mágnás Miska 2017. augusztus 25-26-án az Operettszínház sztárjai a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadon.
We Will Rock You Budapesten - Queen musical a BOK SYMA Csarnokban - Jegyek itt!
A We Will Rock You musical Magyarországon is látható lesz, ugyanis a PS produkció 2017. november 24-től Budapesten a BOK SYMA Csarnokban mutatja be a Queen musicalt.
Apáca show musical 2018-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyvásárlás itt!
2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon magyar nyelven kerül bemutatásra az Apáca show musical, Whoopi Goldberg legendás filmjének színpadi adaptációja.
Notre Dame-i toronyőr musical az Operettszínházban - Jegyek itt!
Budapesten az Operettszínházban debütál a Notre Damei toronyőr musical 2017. szeptember 22 és 23-án. Jegyek már kaphtóak!
Mamma Mia musical Debrecenben a Főnix Csarnokban - Jegyek és szereposztás itt!
Mamma Mia! musical 2017. november 17.-én és 18.-án Debrecenben a Főnix Csarnokban a Madách Színház sztárjaival.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK