Budapesti Nyári Fesztivál 2013 - Programok és jegyek itt!

Kelt: 2013.02.08 Kovács Gergely

Budapesti Nyári Fesztivál 2013 - Programok és jegyek itt! A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon idén is rengeteg premier és különleges előadás várja a nézőket. Jegyek már kaphatóak! Vegye meg jegyeit már most!

Egy kis ízelítő a Budapesti Nyári Fesztivál 2013-as programjából:
Az évadot egy ünnepi koncert nyitja. 2013. június 14-én lesz a Verdi & Wagner 200 ünnepi nyitókoncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. A koncerten közreműködik a Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Carlo Montanaro vezényel.

A Spartacus balett előadás is egy rendkivüli csemege lesz júniusban. Közreműködnek a Magyar Nemzeti Balett szólistái és tánckara, a Magyar Állami Operaház zenekara.

A Győri Nemzeti Színház színészeinek előadásában érkezik a Csinibaba című film alapján készült zenés darab.

Júliusban az Oliver! musical is látható lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadán. A híres regényből készült musical remek program minden család számára.

Július közepén egy JAMES BOND 60 elnevezésű filmzene koncert show lesz látható, ami igazi csemege lehet a filmzene rajongóinak.

Puccini Pillangókisasszony című operája is látható lesz 2 alkalommal. Rost Andrea, Andrea Caré és Wiedemann Bernadett főszereplésével érkezik 2013 nyarán az előadás a Budapesti Nyári Fesztivál bemutatójaként.

Visszatér a tavalyi év ősbemutatója a Báthory Erzsébet musical-opera is. A főszereplők közt látható Miller Zoltán, Szemenyei János és több ismert musical színész is.

Augusztus 20-án az ünnephez kapcsolódóan Erkel Ferenc István király című operája lesz látható.

A programok folyamatosan bővűlnek és már a jegyértékesítés és elkezdődött. Jegyvásárlás és teljes program ide kattintva érhető el!

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK