Budapesti Tavaszi Fesztivál 2015 - BTF2015 Programok és jegyek itt!

Kelt: 2014.10.17 kovacsad

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2015 - BTF2015 Programok és jegyek itt! Az Amadinda és a Muzsikás és Fassang László orgonaestje már biztos, hogy koncertezik a BTF2015 keretein belül, de a részletes programot még nem hirdették ki

2013 augusztusban született meg az a kormányhatározat, amely hosszú távon rögzíti a fesztivál működtetésének megújult szervezeti struktúráját és pénzügyi stabilitását, forrásait és egy új, Budapest Főváros Önkormányzata és az Emberi Erőforrások Minisztériuma közös tulajdonában álló gazdasági társaság megalakítását.  2015-től a Művészetek Palotája és e cég közösen végzi a fesztivál megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos feladatokat. 

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS ÉS MŰSOR IDE KATTINTVA!

Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ Nonprofit Kft. vezetője 2015-től egy hónappal eltolná a tavaszi fesztivál időpontját.

2015-ben április 10. és 26. között rendezik meg a Budapesti Tavaszi Fesztivált, a programok egy részére a mai naptól lehet jegyet kapni.

Az idei sikeres fesztivál után folytatódik a Művészetek Palotája, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Magyar Turizmus Zrt. együttműködése, így 2015. április 10. és 26. között ismét e három intézmény koordinálja a 35. Budapesti Tavaszi Fesztivál szervezését. Több mint két hétre ismét nyüzsgő kulturális központtá változik a főváros, ahol a klasszikus zenei koncertek mellett számos opera-, balett-, tánc- és színházi, képzőművészeti program várja az érdeklődőket.

Bár a kínálat folyamatosan bővül, már most érdemes szemezgetni a jobbnál jobb előadások közül. Áprilisban Budapest vendége lesz többek között Gyenyisz Macujev, a Bajor Állami Zenekar Kirill Petrenko vezényletével, Vladimir Ashkenazy a Philharmonia Orchestra élén, az Orpheus Chamber Orchestra, Mario Brunello, Tsutsumi Tsuyoshi, Leo Nucci, Elina Garanča, a Gerschwin Piano Quartet, Jack DeJohnette, David Sanborn, Ana Mourat és Dhafer Youssef.

A fesztivál olyan izgalmas produkciókat kínál, mint Verdi Luisa Miller című operája a nápolyi Teatro San Carlo előadásában, a román származású világsztárral, Elena Mosuc-kal a címszerepben; a barokk ritkaság, Johann Adolf Hasse Siroe, Perzsia királya című műve az ünnepelt kontratenorral, Max Emanuel Cenciccsel a főszerepben; és a Lewis Carroll meseregényéből készült Alice in Wonderland című alkotás. Táncrajongóknak ajánljuk a holland NDT (Nederlands Dans Theater) kortárs performanszát, Wayne McGregor Atomos című produkcióját, Frenák Pál Társulatának új bemutatóját, vagy Novák Ferenc legendás Magyar Menyegző-jének 25 év után felújított változatát, az Ezüstlakodalmat. A fesztiválon különleges kiállítás nyílik az Oscar-díjas magyar operatőr, Zsigmond Vilmos fotóiból.Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Amadinda és a Muzsikás koncert 2015-ben a MÜPA-ban - Jegyvásárlás itt!
A Budapesti Tavaszi Fesztivál 2015-ös programjainak egyike lesz 2015. április 16-án a Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő Amadinda és a Muzsikás koncert.
Farssang László koncert 2015-ben a MÜPA-ban - Jegyek itt!
2015. április 11-én a Művészetek Palotájában ad koncertet Farssang László. A 2015-ös Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül megrendezésre kerülő koncertre már árulják a jegyeket!
Szegedi Szabadtéri Játékok 2015 műsora - Jegyek itt!
Megkezdték a jegyértékesítést a Dóm téri fesztivál 2015. évi előadásaira. Igazi csemegék érkeznek 2015-ben is Szegedre.
TAP FACTORY show Budapesten 2015-ben! Jegyek itt!
2015. április 19-én Budapesten a Budapest Kongresszusi Központ színpadán a látványos akrobatikus, tánc show. Pécs, Veszprém, Debrecen és Budapest lesz az országos turné állomása.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
100 Ft csak a sikló és a libegő jegy a gyerekeknek!
Egy igazán különleges akció várja a családokat 2020 végére. Utazz az idén 50 éves Libegőn és 150 éves Siklón.
Péter Szabó Szilvia koncert 2021-ben Budapesten a MOM-ban - Jegyek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje a 2021. május 8.-án Budapesten a MOM Kulturális Központban lesz látható! Jegyek itt!
We Will Rock You musical 2021-ben a Bajai Szabadtérin - Jegyek a Queen musicalre itt!
A We will Rock You musical 2021. augusztus 13-14-én a Szentháromság téren felállításra kerülő Bajai Szabadtéri Színpadon lesz látható. A Queen musicalre jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK