Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Caramel idei legnagyobb koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színházban

2021.09.07 kovacsad

Caramel idei legnagyobb koncertje a Margitszigeti Szabadtéri Színházban

CARAMEL – SIMFONICA II szimfonikus gálakoncert a Margitszigeten szeptember 11-én. Szimfonikusokkal kísért – az idén legnagyobb – koncertjét adja Caramel a Margitszigeti Szabadtéri Színházban. Ezúttal CARAMEL SIMFONICA II. címmel várja egy feledhetetlen estére rajongóit a Fonogram-díjas énekes. Molnár Ferenc Caramel koncertjének fő különlegessége, hogy a népszerű és hiteles művész szerzeményeit, a régi és új dalokat, duetteket klasszikus hangszerelésben hallhatja a nagyérdemű. A szerzeményeket a Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, Zsoldos Béla hangszereli át szimfonikusokra, nagyívű hangzássá, amely harmóniát Caramel utánozhatatlan, bársonyos tenorja tesz teljessé.

„Szeptember 11-én ismét a Margitsziget különleges helyszínéhez illő koncerttel készülünk, egy kicsit romantikusabb egy kicsit emelkedettebb estére, hisz a hely hangulata miatt ez a letisztultság is belefér. Nem könnyű ennyi év dalaiból egy olyan csokrot összeállítani, amiben mindent odaadhatok a közönségnek, amit szeretnék és amit szeretnének, ráadásul teljesen új szerzeménnyel is készülök.” – árulta el Caramel az előadásról.

A CARAMEL – SIMFONICA II szimfonikus gálakoncert  2021. szeptember 11.-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre! (esőnap: szeptember 13.)

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Molnár Ferenc Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. A sikere másfél évtized múltán is töretlen, a zenei és a közélet kiemelkedő szereplője. Dalai fülbemászóak, mély érzéseket ébresztenek a hallgatókban, szövegei mindannyiunkat megszólítanak, kiemelnek a hétköznapokból. A személyes találkozás Caramellel minden esetben ünnep.

Fotó: Tóth Milán

• Ákos koncert és Forráspont est a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
• Edda Aréna koncert 2021-ben Budapesten a Sportarénában - Jegyek itt!
• CARAMEL – SIMFONICA II szimfonikus gálakoncert a Margitszigeten - NYERJ jegyet!
• Zagar koncert Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
• Rómeó és Júlia musical 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek és ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023