Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Caramel koncert 2022-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

2021.12.17 kovacsad

Caramel koncert 2022-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Caramel koncertje 2022. június 4-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Részletek és jegyek lentebb!

Caramel 2005-ben került a zenei köztudatba. Több, mint másfél évtized múltán sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője. Népszerűsége alapján a hazai előadók, zeneszerzők szűk élmezőnyének tagja. Már három alkalommal Fonogram-díjjal tüntették ki, 2018-ben pedig elsőként kapta meg a Máté Péter-díjat a könnyűzene területén végzett kiemelkedő munkásságáért.

Molnár Ferenc Caramel produkciója évről-évre szívhez szóló, megható és katartikus élményt nyújt a közönségnek, akik a felcsendülő dalokat álló tapssal jutalmazzák a Margitsziget színpadán. Caramel 2022-ben, az Összetartozás Napján hasonlóan lenyűgöző, mégis megújult produkcióval várja a közönséget, új dalokkal, új zenei elemekkel kiegészítve lép majd színpadra.

Caramel koncertje 2022. június 4-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Caramel azok közé a művészek közé tartozik, aki hagyományosan minden nyáron nagyszabású és különleges koncertet adnak a Margitszigeti Színházban. Aki legutóbbi, SIMFONICA II című koncertjén ott volt, nem feledi!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024