Cél a 100 év - Rippel Feri életmód előadása 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.12.14 kovacsad

Cél a 100 év - Rippel Feri életmód előadása 2020-ban Budapesten - Jegyek itt! A Cél a 100 Év program segítségével több vitalitást teremthetünk a testükben, fokozatosan visszatér az ideális testi állapot: rugalmas bőr, kiváló emésztés, ideális testsúly, lapos has, jókedv, azaz helyreáll a test dinamikus egyensúlyi állapota. Rippel Feri előadása Budapesten!

Cél a 100 év! Avagy hogyan kontrolláljuk az energiáinkat a hosszú és boldog élet irányába!

"A test optimális működése esetén az ember fizikai állapota kiváló kell, hogy legyen. A kor előre haladtával a szervezet ugyan öregszik, ugyanakkor nem szükségszerű, hogy ez túlsúllyal, stresszel, fáradékonysággal, panaszokkal, gyors romlással járjon. Nagyon könnyen tudunk a lefelé ívelő pályán változtatni. A Cél a 100 Év program segítségével több vitalitást teremthetünk a testükben, fokozatosan visszatér az ideális testi állapot: rugalmas bőr, kiváló emésztés, ideális testsúly, lapos has, jókedv, azaz helyreáll a test dinamikus egyensúlyi állapota. Az egészséges mitokondriumok működése és az ATP szintézis megértése a kulcs a hosszú és boldog élet irányába."

2020. március 3-án, 18 órakor kezdődő előadáson Rippel Ferenc többek között arról mesél majd, hogyan tudjuk ezt elérni. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Cél a 100 Év program segítségével több vitalitást teremthetünk a testükben, fokozatosan visszatér az ideális testi állapot: rugalmas bőr, kiváló emésztés, ideális testsúly, lapos has, jókedv, azaz helyreáll a test dinamikus egyensúlyi állapota.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK