Cirkuszhercegnő az Operettszínházban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.01.17 kovacsad

Cirkuszhercegnő az Operettszínházban - Jegyek itt! Stohl András, Mészáros Árpád Zsolt, Felföldi Anikó, Lehocky Zsuzsa, Vadász Zsolt, Bordás Barbara, Fischl Mónika és még soan mások láthatóak lesznek a Cirkuszhercegnőben az Operettszínházban. A darab rendezője Verebes István

A Cirkuszhercegnő - operett a Budapesti Operettszínház 2013/2014-es évadjának harmadik operett bemutatója lesz. A nagy operett bemutatót Verebes István rendezésében állítják színpadra. A főszerepeiben új név is felbukkannak, ugyanis a tervek szerint színpadra lép a Stohl András is a Cirgkuszhercegnőben.

Bemutató: 2014. március 7-8., Budapesti Operettszínház

Minden jó operett egy olyan mese, amelynek az öltözéke álomból varrt, de a valója mégis mindannyiunk igaz érzelmeit rejti… A világ, és mi emberek benne, olyan sokszínűek vagyunk, annyiféle jó és rossz helyzetben törünk a boldogság felé, hogyne lehetne igaz, hogy egy férfi - a Cirkuszhercegnőben jelesül Mister X - egykori megalázottságában az arctalanságba menekül, hogy aztán egy nap mégis kiharcolja egykori kedvesének szerelmét?! Kálmán Imre operettjében ugyanis a legyőzhetetlen szerelem harcol a maga boldogságáért, épp ezért van közünk hozzá ma is. Mint minden jó darabban, ebben is, valaki elmulaszt, vét valamit, és a mű ennek további történetét meséli el. Hiteles helyzetekben hiteles állapotokra vágyom az emelt térben, amit színpadnak hívunk. Ez a tér, az Operettszínház színpada, mint más előadásaiban is, mai félelmeinknek, mai vágyainknak, mai reményeinknek, mai tartásunknak és persze mai esendőségünknek is lehetőséget nyújt a megmutatkozásra. - Verebes István

A Cirkuszhercegnőre már árulják a jegyeket! Jegyvásárláshoz kattitnson ide!

Szereposztás:

Fischl Mónika, Bordás Barbara, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Stohl András, Mészáros Árpád Zsolt, Lehoczky Zsuzsa, Felföldi Anikó, Szendy Szilvi, Kékkovács Mara, Szabó Dávid, Peller Károly

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Amerikai komédia - Jegyek a Budapesti Operettszínház előadására
Az Átrium Filmszínházban mutatja be a Budapesti Operettszínház az Amerikai komédiát főszerepben Janza Kata, Dolhai Attila, Brasch Bence, Bársony Bálint, Falusi Mariann, Felföldi Anikó és még sokan mások.
Nárcisz és Echo - Váltságdíj  az Operettszínház bemutatója - Jegyek itt!
Két egyfelvonásos előadással várja a közönségét a Budapesti Operettszínház áprilisban. A Nárcisz és Echo valamint a Váltságdíj egyfelvonásosok sztárszereposztásban lesz látható.
Mamma Mia! a Madách Színházban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!
A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban lesz.
Elfújta a szél musical a Budapesti Operettszínházban! Jegyek és szereposztás itt!
Szeged és Sopron több tízezres közönsége után most végre a főváros nézői is láthatják a legendás történet musicalváltozatát, a főszerepekben olyan kiváló művészekkel, mint Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Vágó Zsuzsi, Szomor ...
Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!
INGYEN nézheted meg A padlás musicalt!
Szilvásgombóc, Fényév távolság és még számtalan dal, amit garantáltan mindenki ismer a több évtizede sikerrel futó musicalből. Az előadást szinte minden vidéki színház legalább egyszer bemutatta. Most pedig 2 alkalommal is INGYEN láthatjuk.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK