Cosmopolitan Blogger Day 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.09.19 kovacsad

Cosmopolitan Blogger Day 2019-ben Budapesten - Jegyek itt! Cosmopolitan Blogger Day 2019-ben Budapesten - Jegyek és program hamarosan itt!

A Cosmopolitans Blogger Days 2019-ben is megrendezésre kerül. A különleges rendezvénysorozaton, amellett, hogy egy díjátadó és számos izgalmas, a bloggerek munkájában is segítő előadást hallgathatasz meg Tik-Tok, Instagram, Youtube és Facebook sztároktól valamint akár a médiából már jól ismert sztároktól is. Sőt a fellépőkkel és sztár barátaikkala műsoron kívül is összefuthatsz. 

A Cosmopolitan Blogger Days 2019-es programját még nem hirdették ki, de hamarosan elkezdik a jegyértékesítést. Ha nem akarsz lemaradni, akkor kövess minket a Facebookon.

 

Megosztás:



Kapcsolódó hírek:

Steiner Kristóf előadás Budapesten - Jegyek az
"Egyszerűen (l)együnk! - Miért komplikálunk túl mindent az életben és a konyhában? címmel 2019. október 3-án az Erőművházban kerül megrendezére Steiner Kristóf vegán ételkóstolóval egybekötött előadása. Jegyek itt!
Churro Chips az új sláger! Próbáld ki INGYEN!
Most akár INGYEN kipróbálhatod az új őrületet. A Churro Chips egyszerű és tökéletes. Ha szereted a churrost, akkor ezt is szeretni fogod.
1 napig ingyen utazhatunk a MÁV járatain!
Csak a forgalmi engedély kell hozzá majd. Különleges kezdeményezés részeként utazhatunk majd ingyen. A kocsi tulajdonosoknak szánt különleges lehetőségről mindent megtudhatsz a cikkünkből.
TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki!
Queen show, Andrea Bocelli, Tankcsapda turné, Rómeó és Júlia musical, Demjén musical, Mézga család előadás, Varnus Xavér koncertje, filmzene koncert és számos izgalmas dolog vár 2019 őszént a budapesti és vidéki közönségre.
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Búcsúzik a Billy Elliot musical!
A budapesti Billy Elliot az utolsó előadásaihoz érkezik, így aki nem látta az még most tegye meg. Játékunkban páros belépőt is nyerhetsz!
Egyszer / Once musical a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Egyszer / Once musical 2019. szeptember 20-21-én kerül bemutatásra a Madách Színházban. Jegyek és szereplők itt!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical!
Turnéra indul 2020-ban a Rómeó és Júlia musical! Debrecen, Győr, Szombathely, Pécs, Sopron, Nyíregyháza, Békéscsaba, Miskolc, Zalaegerszeg, Veszprém, Szolnok, Kecskemét, Szeged közül a közönség dönti el hol láthatjuk legközelebb KERO rendezését.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNK



LEGOLVASOTTABB HÍREK