Cseh Tamás Váróterem a Városmajori Szabadtéri Színpadon 2021-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2020.12.01 kovacsad

Cseh Tamás Váróterem a Városmajori Szabadtéri Színpadon 2021-ben - Jegyek itt! Cseh Tamás Váróterem a Városmajori Szabadtéri Színpadon 2021-ben - Jegyek itt!

Keresztes Tamás egy másik rendezése is a városmajori színpad vendége lesz, Cseh Tamás – Váróterem című előadásával az alkotók Cseh Tamás-Bereményi Géza-Másik János életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni a közönségnek egy színházi környezetbe helyezett nagyszabású műsorral.

A Cseh Tamás Váróterem előadás 2021. június 19-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Európa Kiadó koncert 2021-ben a Városmajorban Budapesten - Jegyek itt!
Az Európa Kiadó zenekar a Soharóza kórussal közösen lép majd színpadra 2021. június 26-án Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
INGYEN látható a Katona József Színház előadása az ONLINE fesztiválon!
Székely Kriszta rendezésében Ónodi Eszter, Pelsőczy Réka, Fekete Ernő, Kocsis Gergely és Keresztes Tamás főszereplésével lesz látható az előadás.
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
INGYEN lesz látható az Operettszínház előadása!
A Szomszédok sztárjai 2021-ben is régi szerepükben segítenek!
A Magyar Rendőrség munkáját segítik a Szomszédok egykori szereplői a figyelemfelkeltő videóval. Most az unokázós csalások kerültek a listára.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK