Csivava felvonulás lesz Budapesten!

Kelt: 2016.05.01 Kovács Gergely

Csivava felvonulás lesz Budapesten! Jótékonysági Csivavás felvonulást szerveznek a Városligetben. Kutyaruha szépségverseny és sok más program lesz a felvonulás után.

A szervezők így írnak a felvonulásról:
Gyertek és sétáljunk együtt Babzsiért! :) Jöjjön minél több csivavás egy kis nyári sétára, ahol sok meglepetés mellett, segíthetjük egy igazi kis macsó gyógyulását! Babzsák Babzsi egy kis csivava fiú aki sajnos súlyos epilepsziás.

A sok front nem tesz neki túl jót.Nem régiben egy agyvérzés következtében nagyon rosszul lett és sajnos rengeteg kezelés kell neki ahhoz hogy felépüljön.

Jelenleg Spanyolországban van a gazdájával. A sétát neki szervezzük hogy az összegyűlt adományokkal tudjuk őket támogatni a sikeres felépülés reményében!

Kérünk mindenkit aki teheti jöjjön el és amellett hogy egy kellemes napot együtt töltünk kutyáinkkal és a barátokkal egy jó ügy mellé is kiállhatunk!

A rendezvényen nincsen belépő bárki bármikor csatlakozhat!

A megrendezett versenyek támogatói kuponnal nevezhetőek és lesz tombola aminek a bevétele ugyanugy adományként lesz nekik továbbítva! :) A célba érésnél közösen fogunk egy flashmobban részt venni amihez a kutyák nélkülözhetetlenek:) Mindenkit szeretettel várunk és hajrá Babzsi!!!!

Rendezvény linkje: https://www.facebook.com/events/228522177520502/

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megnyílt a Buda Bed Cinema! Ágymozi Budapesten! Jegyárak és információk itt!
Megnyílt Budapest és egyben Magyarország első ágymozija. Jegyek már kaphatóak a mozi előadásaira. Egy heverőből élvezhetjük majd a kedvenc filmünket.
Agárdi Pop Strand 2016-os fellépők és jegyek itt!
Az Agárdi Pop Strand 2016-os fellépői között a Neoton, R-Go, Magan Cum Laude, EDDA, Omega és még számos fellépő várható.
Family Guy élőben magyarul! Videó itt!
Ne hagyd ki te se a Family Guy új évadára készült reklám videót, amiben a magyar szinkronszínészek alakítják a szereplőket.
Sárga szalag a kutya pórázon? Miért?
Egyre több gazdi köt sárga szalagot a kutya nyakörvére vagy a pórázra. Ezzel jelezve a többi embernek. Azonban nem mindenki tudja, hogy mit jelöl a sárga kendő, szalag vagy masni.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Magyarország Tortája 2020 - Cukrászdák listája itt!
2020-ban a CURIOSITAS – Kíváncsiság lett Magyarország Tortája
Bereczki Zoltán koncert Budapesten a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Szenvedély címmel ad koncertet 2020. augusztus 8-án Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon Bereczki Zoltán. Jegyek még kaphatók.
Magyarország Cukormentes Tortája 2020 - Cukrászdák listája itt!
A Szentivánéji Álom az idei országtorta hozzáadott cukor nélkül.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK