Csivava felvonulás lesz Budapesten!

Kelt: 2016.05.01 Kovács Gergely

Csivava felvonulás lesz Budapesten! Jótékonysági Csivavás felvonulást szerveznek a Városligetben. Kutyaruha szépségverseny és sok más program lesz a felvonulás után.

A szervezők így írnak a felvonulásról:
Gyertek és sétáljunk együtt Babzsiért! :) Jöjjön minél több csivavás egy kis nyári sétára, ahol sok meglepetés mellett, segíthetjük egy igazi kis macsó gyógyulását! Babzsák Babzsi egy kis csivava fiú aki sajnos súlyos epilepsziás.

A sok front nem tesz neki túl jót.Nem régiben egy agyvérzés következtében nagyon rosszul lett és sajnos rengeteg kezelés kell neki ahhoz hogy felépüljön.

Jelenleg Spanyolországban van a gazdájával. A sétát neki szervezzük hogy az összegyűlt adományokkal tudjuk őket támogatni a sikeres felépülés reményében!

Kérünk mindenkit aki teheti jöjjön el és amellett hogy egy kellemes napot együtt töltünk kutyáinkkal és a barátokkal egy jó ügy mellé is kiállhatunk!

A rendezvényen nincsen belépő bárki bármikor csatlakozhat!

A megrendezett versenyek támogatói kuponnal nevezhetőek és lesz tombola aminek a bevétele ugyanugy adományként lesz nekik továbbítva! :) A célba érésnél közösen fogunk egy flashmobban részt venni amihez a kutyák nélkülözhetetlenek:) Mindenkit szeretettel várunk és hajrá Babzsi!!!!

Rendezvény linkje: https://www.facebook.com/events/228522177520502/

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Megnyílt a Buda Bed Cinema! Ágymozi Budapesten! Jegyárak és információk itt!
Megnyílt Budapest és egyben Magyarország első ágymozija. Jegyek már kaphatóak a mozi előadásaira. Egy heverőből élvezhetjük majd a kedvenc filmünket.
Agárdi Pop Strand 2016-os fellépők és jegyek itt!
Az Agárdi Pop Strand 2016-os fellépői között a Neoton, R-Go, Magan Cum Laude, EDDA, Omega és még számos fellépő várható.
Family Guy élőben magyarul! Videó itt!
Ne hagyd ki te se a Family Guy új évadára készült reklám videót, amiben a magyar szinkronszínészek alakítják a szereplőket.
Sárga szalag a kutya pórázon? Miért?
Egyre több gazdi köt sárga szalagot a kutya nyakörvére vagy a pórázra. Ezzel jelezve a többi embernek. Azonban nem mindenki tudja, hogy mit jelöl a sárga kendő, szalag vagy masni.
200 forint lesz a jegy az Állatkertbe a gyerekeknek!
Kürtőskalács készítés, mézkóstoló, bábelőadás, arcfestés és sok más program is vár. 4 napon át lesz lehetőség 200 forintért jegyet venni a maci kedvelő gyerekeknek. Mackófarsang 2020-ban is.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán 2020. május 12-én Budapesten a KMO Művelődési Házban koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Folytatódik Süsü története! 13 új részt írt Csukás István!
Az új történethez szükséges forgatókönyvet már megírta Csukás István. Süsüke világot lát címmel készül a folytatás.
Androidosok figyelem! Pénzt vonnak bizonyos appok még akkor is ha töröltük őket!
600 millió alkalommal töltöttek le ilyen appokat. Bizonyos applikációk a törlésük után is vonnak pénzt. A lista elég hosszú.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK