Csongor és Tünde a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt!

Kelt: 2020.06.10 kovacsad

Csongor és Tünde a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon - Jegyek és szereplők itt! Vörösmarty Mihály a Csongor és Tünde drámai költeménye az Együtt Company előadásában 2020. július 4-én a Kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon lesz látható. Az előadás főszerepeiben többek között Détár Enikő, Krespo Rodrigo, Gömöri András Máté, Kálloy Molnár Péter és számos művész színpadra lép. Jegyek itt!

Vörösmarty Mihály a Csongor és Tünde drámai költeménye az Együtt Company előadásában Somogyi Szilárd rendezésében 2020. július 4-én a Kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon lesz látható.

A Csongor és Tündében Gömöri András Máté, Kálloy Molnár Péter, Földes Tamás, Tassonyi Balázs, Szendy Szilvi, Détár Enikő, Bori Réka, Siménfalvy Ágota, Előd Álmos, Krespo Rodrigo és még számos művész mellett a Pesti Broadway Stúdió növendékei is színpadra lépnek.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A történetről:

Csongor egy kozmikusan felnagyított nap alatt végigjárja a világot. Célja a boldogság megtalálása. A csodafánál megleli a boldogságot, Tündét, de Mirigy elszakítja őket egymástól. Ekkor Csongor elindul Tündérhon keresésére. Útközben sok próbát kell kiállnia….

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Szinetár Dóra, Kocsis Dénes, Gáspár Sándor, Makranczi Zalán és számo jól ismert művész lesz látható!
Rómeó és Júlia musical 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2021. szeptember 16-án ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...
Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kabaré musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021. július 9-10-én a Vígszínház előadásában. Jegyek itt!
Charlie koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Charlie koncert 2021. június 6-án a Fertőrákosi Barlanszínházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Neoton musical 2021-ben Egerben - Jegyek a Szép nyári nap musicalre itt!
A Szép nyári nap Neoton musical 2021. július 21-én Egerben az Agria Nyári Játékokon lesz látható a Magyarock Dalszínház előadásában. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK