Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Dancing with the stars - Jegyek az élő adásra itt!

2021.09.25 kovacsad

Dancing with the stars - Jegyek az élő adásra itt!

Dancing with the stars élő adás jegyek itt!

A TV2 bemutatja: DANCING WITH THE STARS – MINDENKI TÁNCOL! Múlt év október 10-én hatalmas sikerrel indult a TV2 táncos showműsora, ahol népszerű hírességek profi táncpartnereikkel lépnek színpadra. A BBC Studio világhírű formátumának magyar változatában olyan ismert emberek vállalkoztak arra, hogy megmutassák tánctudásukat, mint a Paula és Paulina sztárja Gabriela Spanic, Marsi Anikó, Osvárt Andrea, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, Détár Enikő, Emilio, Istenes László, Noszály Sándor, Horváth Tamás, Tóth Dávid és Győrfi Dániel. 

A Dancing With The Stars 2021-ben új sztárokkal folytatódik!

Árpa Attila, Kamarás Iván, Demcsák Zsuzsa, Coocky, Kempf Zozo, Kinizsi Ottó, Hevesi Kriszta és számos más sztár lép majd színpadra az új élő showban!

Legyen Ön is részese az élő show fergeteges hangulatának, jöjjön el a TV2 stúdiójába és szurkoljon személyesen kedvenceinek! A Dancing with the stars élő adásaira jegyeket is vásárolhatnak!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!


A Dancincing with the stars jegyek megvásárlásával elfogadja a lenti részvételi feltételeket is!

Fontos információk:
Kérjük, időben érkezzen!

Így kényelmesen jut ideje a ruhatárra és elfoglalni a székét. A showműsor várható befejezése 23:50.

A helyfoglalás érkezési sorrendben, a kijelölt közönségszervező kolléga iránymutatásai alapján történik. Az ülőhelyeket kizárólag a reklámidő alatt lehet elhagyni.

*A tévéműsor sajátossága miatt előfordulhat, hogy a felvétel kezdési időpontja és emiatt a stúdió nyitvatartási ideje változik! Amennyiben a jegyen feltüntetett kezdési időpontban módosítás történik, arról e-mailben tájékoztatjuk jegyvásárlóinkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját a tárgyhéten!

Dress code: sötét színű elegáns ruha és cipő. Erre az alkalomra lehetőség szerint öltözetüket a sötét elegancia jegyében válasszák ki!

Telefon használat: Kérjük, a stúdióba történő belépés előtt mobiltelefonjukat teljesen lenémítani vagy kikapcsolni!

Korhatáros tartalom! Tájékoztatjuk, hogy a showműsor minősítése „tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott”, ezért a 12 év alatti gyermekek nem léphetnek be a stúdióba, nem vehetnek részt a showműsor felvételén.

COVID-19 tudnivalók: A TV2 területére történő belépést követően testhőmérsékletmérést végzünk. Maszk használata és a kezek többszöri fertőtlenítése kötelező! Kérjük, tartsák be a védekezési protokollt, amely kifüggesztve megtalálható a bejáratnál!

Szigorúan tilos minden kamera, magnó vagy más hang- és képrögzítő berendezés behozatala.

Az előadásról kép és hangfelvétel készül, amelyen, mint látogató Ön is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

Figyelem! Kollégáink, a késői érkezés, a nem megfelelő ruházat és az esetleges betegséggel járó tünetek észlelése esetén megtagadhatják a belépést! Megértésüket köszönjük!

• A Szépség és a Szörnyeteg 2022-ben az Operettszínházban - Jegyek itt!
• We Will Rock You - Queen musical 2022-ben Budapesten - Jegyek itt!
• Dancing with the Star szavazó app - TV2 LIVE szavazó applikáció! Szavazás ...
• Keresik a legcukibb állatos videót!
• Sztárban sztár leszek 2021 - Jegyek az élő adás felvételére!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022