Dancing with the stars - Jegyek az élő adásra itt!

Kelt: 2020.10.31 kovacsad

Dancing with the stars - Jegyek az élő adásra itt! Dancing with the stars élő adás jegyek itt!

A TV2 bemutatja: DANCING WITH THE STARS – MINDENKI TÁNCOL! Október 10-én hatalmas sikerrel indult a TV2 táncos showműsora, ahol népszerű hírességek profi táncpartnereikkel lépnek színpadra. A BBC Studio világhírű formátumának magyar változatában olyan ismert emberek vállalkoztak arra, hogy megmutassák tánctudásukat, mint a Paula és Paulina sztárja Gabriela Spanic, Marsi Anikó, Osvárt Andrea, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, Détár Enikő, Emilio, Istenes László, Noszály Sándor, Horváth Tamás, Tóth Dávid és Győrfi Dániel. A káprázatos külsőségek között zajló verseny hétről hétre követi a hírességek újabb produkcióit, akiknek nemcsak a nézőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is, Ördög Nórát, Molnár Andreát, Schiffer Miklóst és Kováts Gergely Csanádot. A két műsorvezető: Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Legyen Ön is részese az élő show fergeteges hangulatának, jöjjön el a TV2 stúdiójába és szurkoljon személyesen kedvenceinek! A Dancing with the stars élő adásaira jegyeket is vásárolhatnak!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!A Dancincing with the stars jegyek megvásárlásával elfogadja a lenti részvételi feltételeket is!

Fontos információk:

Kérjük, időben érkezzen!
Október 31-én a stúdió bejárata 17:00-tól 17:45-ig* tart nyitva.
November 7-én a stúdió bejárata 16:00-tól 16:45-ig* tart nyitva.

Így kényelmesen jut ideje a ruhatárra és elfoglalni a székét. A showműsor várható befejezése 23:50.

A helyfoglalás érkezési sorrendben, a kijelölt közönségszervező kolléga iránymutatásai alapján történik. Az ülőhelyeket kizárólag a reklámidő alatt lehet elhagyni.

*A tévéműsor sajátossága miatt előfordulhat, hogy a felvétel kezdési időpontja és emiatt a stúdió nyitvatartási ideje változik! Amennyiben a jegyen feltüntetett kezdési időpontban módosítás történik, arról e-mailben tájékoztatjuk jegyvásárlóinkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját a tárgyhéten!

Dress code:
 sötét színű elegáns ruha és cipő. Erre az alkalomra lehetőség szerint öltözetüket a sötét elegancia jegyében válasszák ki!

Telefon használat
: Kérjük, a stúdióba történő belépés előtt mobiltelefonjukat teljesen lenémítani vagy kikapcsolni!

Korhatáros tartalom!
 Tájékoztatjuk, hogy a showműsor minősítése „tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott”, ezért a 12 év alatti gyermekek nem léphetnek be a stúdióba, nem vehetnek részt a showműsor felvételén.

COVID-19 tudnivalók:
 A TV2 területére történő belépést követően testhőmérsékletmérést végzünk. Maszk használata és a kezek többszöri fertőtlenítése kötelező! Kérjük, tartsák be a védekezési protokollt, amely kifüggesztve megtalálható a bejáratnál!

Szigorúan tilos minden kamera, magnó vagy más hang- és képrögzítő berendezés behozatala.

Az előadásról kép és hangfelvétel készül, amelyen, mint látogató Ön is feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem léphet fel a felvétel készítőivel, vagy annak jogos felhasználóival szemben.

Figyelem! Kollégáink, a késői érkezés, a nem megfelelő ruházat és az esetleges betegséggel járó tünetek észlelése esetén megtagadhatják a belépést! Megértésüket köszönjük!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban - Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg 2020-ban az Operettszínházban! Jegyek itt!
Apáca show musical 2021-ben Szegeden! Jegyek és szereposztás itt!
2021-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es programjában olyan sztárokkal látható a musical, mint Sári Évi, Feke Pál, Alföldi Róbert, Janza Kata és Csonka András.
We Will Rock You - Queen musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2021. július 1-4 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Dancing with the Star szavazó app - TV2 LIVE szavazó applikáció! Szavazás és TV2 LIVE app letöltés!
TV2 LIVE applikáció segítségével szavazhatunk a TV2 új táncos műsorára a Dancing with the Stars műsorra! Szavazás és app letöltés itt.
Keresik a legcukibb állatos videót!
A te macskád fél a legjobban a tükörtől? Vagy a te kutyád a legügyetlenebb a labda elkapásban? Esetleg a te sünid mosolyog? Vagy a te kisegered bújik a legcukibban a füled mögé? Nevezz a videóddal és vidd el az ajándékcsomagot!
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK