Debreceni Virágkarnevál 2012-ben is! Jegyek itt!

Kelt: 2012.06.18 Kovács Gergely

Debreceni Virágkarnevál 2012-ben is! Jegyek itt! Idén sem marad el a debreceni Virágkarnevál. Sőt már a jegyértékesítést is megkezdték. A 2012-es Virágkarnevál szokás szerint augusztus 20-án lesz.

A vendégváró, szórakoztató városi programok állandóan változnak, megújulnak, de a Virágkarnevál úgy tűnik, örökre összekapcsolódott Debrecennel és augusztus 20-ával. Ez a program a város legnépszerűbb turisztikai eseménye. Ilyenkor szinte duplájára duzzad a lakosság száma, akik ott állnak az utcán, várják a virág-kocsikat, és a világ szinte minden tájáról érkező, felvonuló művészeti csoportokat. A virágokkal feldíszített hazai és külföldi kocsik most is végigvonulnak a város főutcáján, a Piac utcán, majd megérkeznek a Nagyerdei Stadionba. A zsűri most is itt adja át a virágkarnevál díjait a legötletesebb kompozícióknak. A virágkarnevált – amely mára karneváli hétté bővült - hagyományosan az esti felvonulás, tűzijáték és utcabál zárja Debrecenben.

Az idei év programja már elérhető, sőt jegyeket is lehet vásárolni a karneválra. Jegyvásárlás ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

HAVASI Symphonic ARÉNA Concert Show 2012! Jegyek az Aréna koncertre itt!
A 11 platinalemezzel rendelkező kortárs zeneszerző és zongoraművész HAVASI, akinek a koncertjeit az elmúlt három évben több mint 200 millióan látták világszerte, 2012. december 9-én a Budapest Sportarénában mutatja be eddigi legnagyobb zenei show ...
Szekeres Adrien karácsonyi koncertet ad a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
Szekeres Adrien óriási siekrt aratott az adevenit koncertjével és idén Karácsonyi koncertet ad 2012. december 26-án a Papp László Sportarénában. A debreceni Kodály Filharmonikusok közreműködésével legszebb, legismertebb dalai ezúttal szimfonikus ...
A Szépség és a Szörnyeteg musical a Sopron MKB Arénában! Jegyek itt!
A Szépség és a Szörnyeteg musical a Sopron MKB Arénában lesz látható 2012. október 13.-án a budapesti Operettszínház színészeivel. Jegyek már kaphatóak a soproni Szépség és a Szörnyeteg előadásokra.
Demjén Ferenc koncert 2012-ben a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
2012-ben ismét koncertet ad Demjén Ferenc a Papp László Sportarénában. A koncert 2012. december 30-án lesz, sztárvendég Szörényi Levente lesz. Jegyek lentebb!
Omega 50 - Jubileumi nagykoncert - Budapest Papp László Sportaréna Jegyek itt!
A vége felé tart az 50. születésnapját ünneplő Omega együttes jubileumi turnéjának első etapja, amelynek keretében három részből álló, szimfonikus zenekar részvételével összeállított műsort adnak elő vidéki városokban. A zenekar ...
INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Tokajon a Fesztivál Katlanban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. augusztus 29-én Tokajon a Fesztiválkatlan színpadán lesz látható. Jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK