Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Dés László koncert 2022-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!

2022.04.13 kovacsad

Dés László koncert 2022-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!

Dés László sztárokkal koncertezik 2022. július 28-án a Margitszigeten.

Igazi, nagy meglepetés koncerttel készül Dés László 2022 nyarán a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, zeneszerző több évtizede már a magyar zeneipar ikonja, egy fogalom. Sikeres, tartalmas, sokszínű életmű jellemzi egy máig tartó aktív szerzői és előadói jelenléttel. Ő az, aki dzsesszmuzsikusként át tudta törni a műfaji határokat, és sosem feledve, egyben felhasználva annak értékeit, egy kifejezetten dallamos zenei világban is maradandót tudott alkotni.

Pályafutása során többek között dolgozott Nemes István, Geszti Péter Bereményi Géza dalszövegírókkal, Udvaros Dorottya, Básti Juli, Cserhalmi György, Kulka János, Koltai Róbert színészekkel, Kovács Kati, Horváth Charlie, Szulák Andrea, Váczi Eszter énekesekkel, Presser Gáborral, Somló Tamással és még sokan másokkal.

Filmzenéiből is olyan slágerek születtek, mint a Nagy utazás, a Szerelem első vérig vagy a C’est la vie; de ugyanezt elmondhatjuk musicaljeiről is, a Valahol Európában, a Dzsungel könyve vagy épp a legutóbbi Pál utcai fiúk kapcsán, amelyek dalai közül is számos felkerült a rádiók játszási listáira. Hangszerei a szoprán és a tenorszaxofon, játékára az érzékeny és „szubjektív hang”, az improvizációs dallamvezetés. Dést azon kevés zenészek egyikének tartják, akiket a szakma, a kritikusok és a közönség is egyaránt tisztel.

Aki kíváncsi erre a szenzációsnak ígérkező, titokzatos ősbemutatóra, amelyre Dés László magának is írt új dalokat, az kövesse híreinket és persze ne hagyja ki ezt a különleges koncertet, 2022. július 28-án a Margitszigeten.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

2022-ben a Margitszigeten debütál majd a korábbi nagysikerű Férfi és Nő koncertsorozat után, folytatásaként. Most egy új négyes mutatkozik be Dés László új és de a régi nagy dalait sem mellőző nagykoncerten a Margitszigeten.

Sztárvendégek:
Für Anikó
Básti Juli
Mácsai Pál
Nagy Ervin

Dalszövegíró társával, Bereményi Gézával, akivel az évtizedek során már annyi emlékezetes dalt írtak színészeknek, újra munkába kezdtek, hogy ezúttal olyan előadóknak írjanak dalokat, akiknek eddig még sosem.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022