Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Doctor Herz musical a Kecskeméti Katona József Színház 2012/2013-as bemutatói között!

2012.09.15 kovacsad

Doctor Herz musical a Kecskeméti Katona József Színház 2012/2013-as bemutatói között!

Bródy János, Müller Péter és Tolcsvay László musicalje a Doctor Herz kerül bemutatásra a Kecskeméti Katona József Színházban.

Bródy János, Müller Péter és Tolcsvay László musicalje a Doctor Herz kerül bemutatásra Kecskeméten a Katona József Színházban. A musical ősbemutatója a Madách Színházban volt és a 2012/2013-as évadban a Kecskeméti Katona József Színház állítja színpadra az egykori sikermusicalt. A musical főszerepeiben Szemenyei János, Egyházi Géza, Ganxsta Zolee és Simon Boglárka lesznek láthatóak.

Jegyek a Doctor Herz musicalre ide kattintva vásárolhatóak!

 

Tolcsvay László - Müller Péter - Bródy János: Doctor Herz Musical

Az elismert tudós régóta kísérletezik az álmokkal, a valósággal és a gondolatok határainak kiszélesítésével. Doctor Herz Nobel-díjas tudós, híresség mindössze harmincéves, és már mindent elért, amit a szakmájában lehetséges. Mindezek ellenére egy padlásszoba az otthona, és nem adja a tudását a hatalomnak. 

A nagy kérdés, hogy hogyan tud ellenállni a mi jó doktorunk a nyomásnak, és meddig? A hadsereg ugyanis szeretné megkaparintani új találmányát, és ezért semmitől sem riad vissza. Először csak kérik, aztán már fenyegetik, végül körbeveszik és megpróbálják megsemmisíteni. Hiszen a tudás is hatalom, jóra és rosszra egyaránt használható. A címszereplőnk neve beszélő név: doktorként az ész embere, ugyanakkor Herzként a szív embere is – csak jóra akarja használni (és használtatni) legújabb felfedezését.

Azonban nemcsak saját magát kell megvédenie, hanem szeretteit is. Oliver, az öregedő színész felesége, a Mutter után jön föl a doktor birodalmába, Mezzabotta pedig a lányát szeretné hazavinni. A lánya, Beryll azonban nem fogad szót: a végsőkig szerelmével marad.

A Madách Színház 1988-ban mutatta be a musicalt, amely nagy sikert aratott; humora és csodálatos zenéje mellett a nézők nagyra értékelték a mondanivalóját is. A mostani előadás külön érdekessége, hogy a rendező, Szerednyey Béla az ősbemutatón Olivert alakította; ebben a szerepben most Sirkó Lászlót irányíthatja. Csombor Teréz a Muttert, Dunai Tamás – aki a nevezetes Madách Színház-i előadás címszereplője volt – most az apóst személyesíti meg. A kecskeméti színpadon pedig rögtön címszerepben láthatjuk először énekelni Szemenyei Jánost. 

Jegyárak: 2100, 2600, 3100, 3600 Ft

 

 

• Evita musical az Iseum Szabadtéri Játékok műsorán! Jegyek itt!
• Lépésről lépésre a Chorus Line musical dalaival a Városmajori Szabadtéri ...
• Bohém Casting - A Budapesti Operettszínház opera-musicalje a Miskolci ...
• Mary Poppins musical jegyek itt!
• Jekyll és Hyde musical Szegeden! Szereposztás és jegyek itt!
• Bécsi Elisabeth musical jegyek már kaphatóak! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024