drMáriás kiállítás Budapesten!

Kelt: 2016.11.01 kovacsad

drMáriás kiállítás Budapesten! DrMáriás Virágozzék minden virág című budapesti kiállítása 2016. november 1-13. között lesz látható az A38 hajón. Kiállításra kerül a Berki Krisztián exkluzív herevasalási ajánlatta lrettenti el a terroristákat című kép is!

Mi történik velünk? Hová jutottunk a szocializmus összeomlása óta? Aligha akad ma bárki, aki több empátiával, humorral, könnyedséggel és szuggesztív művészi hitelességgel tudná ezeket a kérdéseket a nagyközönség számára megjeleníteni, mint drMáriás, a kelet-közép-európai abszurd egyre népszerűbb mestere. A budapesti A38 Hajó Kiállítóterében november elsejétől izgalmas kiállításon szembesülhetünk azzal, amit a vajdasági, majd magyarországi underground kultúra felől érkező ikonikus művész az utóbbi hónapokban a műtermében alkotott.

A kiállítást Pataki Ági Balázs Béla-díjas filmproducer, az első magyar szupermodell nyitja meg. Itt kerül bemutatásra az újvidéki Forum kiadó gondozásában megjelenő drMáriás rendelője című album, amely Szombathy Bálint és Gulyás Gábor szövegeit, valamint drMáriás legfontosabb festményeit tartalmazza. A kiadványt Virág Gábor író, a Forum kiadó igazgatója mutatja be, amely a helyszínen lesz kapható, majd Endrei Dávid (Tudósok, Brains) és drMáriás adnak alkalmi koncertet.

A kiállításhoz kapcsolódóan november 5-én az A38 Hajó nagytermében nagyszabású lemezbemutató koncertet ad a Tudósok együttes fennállása 30. évfordulóját ünnepelve számos vendéggel, a zenekar régebbi tagjaival és barátaival kiegészülve.

A művész immár majd egy évtizedes tevékenysége során a védjegyévé vált stílusban alkotott festményeiből és pályájának kezdetén, még Újvidéken alkotott képeiből Pécsett a Zsolnay Negyed M21 galériájában látható nagyszabású válogatás november 30-ig, novemberben és decemberben pedig Peking, Prága és Szabadka rangos galériáiban lesznek kiállítva új alkotásai egyéni tárlatain.

DrMáriás Virágozzék minden virág című budapesti kiállítása 2016. november 1-13. között lesz látható az A38 hajón. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ingyenes koncertet ad Ennio Morricone!
Ennio Morricone Oscar-díjas olasz zeneszerző vezényli a római Sinfonietta zenekart és a Santa Cecilia Nemzeti Zeneakadémia kórusát 2016. november 12-én a Szegényekkel a szegényekért zenei kezdeményezés második koncertjén.
Voca People koncert 2016-ban Budapesten a Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A Voca People 2016. december 27-én Budapesten a Budapesti Kongresszusi Központban lép fel majd Győr, Debrecen és Szeged legnagyobb koncerttermeiben ad koncertet. Voca People jegyek már kaphatóak!
MozArt Group koncert 2018-ban a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A MozArt group ad koncertet 2018. január 7-én a Budapesti Kongresszusi Központban.
Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK