Együtt Zsomborért koncert - Musical és operett sztárok közreműködésével! Jegyek itt!

Kelt: 2020.01.15 Kovács Gergely

Együtt Zsomborért koncert - Musical és operett sztárok közreműködésével! Jegyek itt! Dolhai Attila, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Bordás Barbara, Fischl Mónika, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi is fellép. EGYÜTT ZSOMBORÉRT címmel 2020. február 6-án kerül megrendezésre a koncert, amit jótékonysági céllal rendeznek Budapesten a Marczibányi Téri Művelődési Központban.

EGYÜTT ZSOMBORÉRT címmel 2020. február 6-án kerül megrendezésre a koncert, amit jótékonysági céllal rendeznek Budapesten a Marczibányi Téri Művelődési Központban.

 

Operett és musical sztárok jótékonysági koncertje egy 13 éves fiúért, aki agydaganatban szenved.
Fellépő művészek: Bordás Barbara, Fischl Mónika, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Dolhai Attila
Közreműködik: Sturcz Szmollbend

A hazai operett és musical élet ikonikus alakjainak jótékonysági koncertjén műfaji sokszínűségre számíthatnak. Egyaránt felcsendülnek az operett és a musical nagy slágerei, duettek és szóló dalok. Részleteket hallhatnak többek között az István a királyból és a Csárdáskirálynőből és a nagy közös éneklés sem maradhat el.

A fellépő művészek azért döntöttek Zsombor támogatása mellett, mert Magyarországon nincs lehetőség a további kezelésre. Kölnben, az ottani klinika visszajelzése alapján tudnák fogadni, ahol egy utolsó esélyt kaphatna a gyógyulásra.Ehhez a családnak 30 millió forint segítségre lenne szüksége.A Budapesti Semmelweis Klinika Tűzoltó utcai gyermekklinikáján lehet érdeklődni, a kérés valódiságával kapcsolatban.
A koncert időtartama: 90 perc szünet nélkül

Online jegyvásárlás ide kattintva!

Ha nem tudsz elmenni a koncertre, akkor csak oszd meg, hiszen már ezzel is segítesz, ha általad is hallanak róla! Reméljük, hogy általunk is sokakhoz eljut a hír!

Ha pedig közvetlen szeretné valaki támogatni az ügyet, arra is van lehetőség. A számlaszámok és lehetőségek.
1. A Bátor Kicsi Lélek Alapítvány bankszámlájáraOTP 11742173-20174752Közlemény: "Adomány Zsombor gyógyulásáért"
2. Miholecz Milán László (az édesapa) bankszámlájáraMKB 10300002-10398428-49010016IBAN: HU29 1030 0002 1039 8428 4901 0016Közlemény: "Adomány Zsombor gyógyulásáért"
3. Paypal-on keresztül ide kattintva!Közlemény: "Adomány Zsombor gyógyulásáért"

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

400. Mamma Mia! musical 2020-ban is a Madách Színházban! Jegyek itt!
400. alkalommal lesz láthat a Mamma Mia musical- A Mamma Mia 2020-as budapesti előadásaira már kaphatóak a jegyek!
150. előadás! A nyomorultak musical a Madách Színházban jubilál! Jegyek itt!
150. előadásához érkezik a 2016 áprilisában a Madách Színházban bemutatott musical.
Gutenberg musical a Karinthy Színházban - Jegyek itt!
A Guttenberg! muical 2020 február 27-én Budapesten a Karinthy Színházban kerül bemutatásra Homonnay Zsolt és Peller Károly főszereplésével. Jegyek itt!
Szabó P. Szilveszterrel és Janza Katával debütál Budapesten a Tesla musical - Jegyek itt!
Sztárok tolmácsolásában kerül bemutatásra Budapesten a Nikola Tesla musical a RAM Colosseumban 2020 februárjában. Jegyárak és jegyvásárlás itt! Főbb szerepekben Szabó P. Szilveszer, Pesák Ádám, Csengeri Attila, Szabó Máté, Janza Kata, Füredi ...
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. március 21-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.
Ilyen jól még nem jött át üzenet! 168 színész a hét legjobb dalában!
Alföldi Róbert, Csonka András, Stohl András, Dolhai Attila, Für Anikó, Hegedűs D. Géza, Jaskó Bálint, Nagy Sándor, Pokorni Lia, Kenderes Csaba, Kocsis Dénes, Lengyel Tamás csak pár név a 168 színészből, akik összehozták hét legjobb és legmehatóbb videóját!
A Pál utcai fiúk színészei a karanténban is énekelnek - VIDEÓ ITT!
A Pál utcai fiúk színészei a karanténban is énekelnek - VIDEÓ ITT!
Ingyen koncertet adott szomszédainak José Carreras - VIDEÓ ITT!
Ingyen koncertet adott szomszédainak José Carreras - VIDEÓ ITT!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK