Emir Kusturica koncert Budapesten! NYERJ 2 JEGYET!

Kelt: 2018.06.02 Kovács Gergely

Emir Kusturica koncert Budapesten! NYERJ 2 JEGYET! Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra koncertje 2018. június 15-én Budapesten a Hősök terén kerül megrendezésre.

Az Esztrád Színház és a XXIII. Duna Karnevál bemutatja:
Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra

Előzenekar: Szalonna és Bandája, a Kolo Zenekar és barátaik
2018. június 15. 20:30 
Hősök tere

Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra neve, kultikus filmjei – gondoljunk csak a Macskajaj, valamint A cigányok ideje című filmek zenéjére – és azok hangulatát meghatározó zenei világa mára már mindenkinek ismerősen cseng szerte a világban. Ám a banda sikere nem csupán Kusturica személyéből fakad. A zenészek játéka, ahogy mesterien keverik az ethno és punk rock stílusokat, önmagában is felejthetetlen élményekkel gazdagítja a résztvevőket.  

Emir Kusturica első sikeres filmjét 1981-ben Do you remember Dolly Bell címen mutatták be, a rendező ekkor találkozott először a csapattal.

A közös szimpátia meghozta számukra az együttjátszás lehetőségét. 

A 90-es években – Jugoszlávia feloszlását követően - , pár éves kihagyás után immár Emir Kusturica and No Smoking Orchestra néven kezdtek ismét játszani. Négy albumot adtak ki, majd 1998-ban elkészítették a Macskajaj című film zenéjét – azóta minden Kusturica film zenéjét ők írják -, ami meghozta számukra a világsikert, mely azóta is töretlen.

A hazai közönség a 2018. június 15-én Hősök terén bemutatott XXIII. Duna Karnevál keretében lehet részese Emir Kusturica és a The No Smoking Orchestra fergeteges hangulatú koncertjének, ahol természetesen az új lemezének a Corps Diplomatique dalai is bemutatásra kerülnek. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Az előzenekar: 
Emir Kusturica tiszteletére kivételes zenei élményt nyújtó koncerttel készül az összevont zenekar. Új színben ötvözik a magyar és délszláv autentikus és feldolgozott népzenét. A rendhagyó koncerten közel húsz zenész idézi meg e népzenei világ kincseit.

A koncert különlegessége, hogy a zenei élmény mellett, Kricskovics Antal elsöprő erejű koreográfiáját is láthatjuk a Tököli Délszláv Táncegyüttes előadásában. 

Nyertesink:
@agilacko (Lackó  Ágnes), Kecskés Katalin, Nagy Krisztián, Kolozsvári Árpád, Steiner Dániel, Lajtai Erika, Nagy Istvánné, Tóth Balázs, Szeles Tímea és Mázsás Katalin

A játék leírása:
JÁTÉK! NYERJ 2 JEGYET!
A játékban 2 módon is nyerhetsz. Páros jegyeket sorsolunk azon Facebook követőink között, akik ide kattintva nyilvános megosztják a játék hírét és ezt kommenttel is jelzik. További páros jegyet azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. 

RÁADÁS JÁTÉK!
Kövess az INSTÁN minket és kommentben tegelj a játék alá 1 embert, akit magaddal vinnél, ha te nyernéd a jegyeket. 

Ha nem akarsz lemaradni a hasonló hírekről, akkor csatalakozz hozzánk!

Ha nem akarsz lemaradni 1 játékunkról vagy izgalmas hírről sem, akkor a Facebook oldalunkon válaszd a MEGJELENÍTÉS ELSŐKÉNT gombot. Így elsőként értesülhetsz a játékainkról és híreinkről.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK