Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ez az a nap! 2011 - Jesus Culture a Sportarénában! Jegyek itt!

2011.05.26 Kovács Gergely

Ez az a nap! 2011 - Jesus Culture a Sportarénában! Jegyek itt!

2011 október 2-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont - a több mint egy évtizede tartó felekezetközi összejövetelnek - az Ez az a nap! –nak. Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a világ ma talán legnépszerűbb újgenerációs dicsőítő zenekara a Jesus Culture (USA) elfogadta meghívásunkat az eseményre.

Felekezetközi tevékenységük során most jönnek először Közép-Európába, hogy itt is bátorítsák a hívőket, hogy ők egyenként is részesei lehetnek környezetük és országuk lelki megújulásának.

Európai turnéjuk során London, Párizs, Amszterdam, Berlin, Zürich, Koppenhága mellett októberben Budapesten láthatjuk a nálunk is sokak által kedvelt együttest.

A Jesus Culture-nek eddig 6 albuma jelent meg (CD, DVD), ezek közül a My Passion a legnagyobb példányszámban eladott EP lett az USA-ban.

A mintegy 5 órás program magyar csapatokkal indul: Pintér Béla és zenekara, Csiszér László, valamint a kárpátaljai Amaro Del lép színpadra.

Természetesen nem maradhat el a közös imádság nemzetünkért és az igehirdetés sem, melyek fontos elemei minden Ez az a nap! rendezvénynek.

Jegyárak és jegyvásárlás ide kattintva!

• George Michael - Symphonica koncert Budapesten az Arénában! Jegyek itt!
• Neoton Familia Sztárjai Koncert az Arénában!Jegyvásárlás itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024