Ezek lesznek a nyár legjobb koncertjei és előadásai!

Kelt: 2020.06.21 kovacsad

Ezek lesznek a nyár legjobb koncertjei és előadásai! Ezek lesznek a nyár legjobb koncertjei és előadásai!

Ez a nyár sem lesz programmentes, hiszen végre kinyithattak a színházak és a mozik is.

A kertmozik újra aranykorukat élik, hiszen óriási lett a nyári szabadtéri moziélményre az igény! Debrecenben szinte mindenap várja a közönséget a Nagyerdei Mozi, míg Budapesten a plázák tetején nyíltak mozik.

Szintén kinyit a Dumaszínház is, akik Budapest mellett idén Gödöllő, Szentes, Enying, Balatonfüred, Siklós, Bánk, Kalocsa, Gyömrő, Kiskunlacháza, Hatvan, Zalaegerszeg, Tiszaújváros, Nagykanizsa, Veresegyháza, és Fertőrákos közönségét is várja egy-egy estén! Jegyek itt!

Elsők között indul a Fertőrákosi Barlangszínház évadja, ahol filmzene koncert, a Valahol Európában musical, és cirkuszi show is várja a közönséget. Program és jegyek itt!

Júliusban indul az Egri Szabadtéri évada is, ahol Omega musical, My Fair Lady, operettek is lesznek. Sőt újra látható lesz a legegribb előadás az Egri csillagok musical is. Program és jegyek itt!Egergől indul a Balatont is körbejáró Hair musical országos turnéja is. Turnéállomások és jegyek itt!

Júliusban már javában dübörög a szezon a Margitszigeten, ahol egy Federico Fellini zenéiből készült filmzenei koncert várja a közönséget. Részletek és műsor itt!

A Városmajorban Hernádi Judit és Kern András Valódi hamisítványával indul az évad, koncertezik Kamarás Iván, Dés László, Bereczki Zoltán, Palya Bea  és lesz idén is színházi szemle és még gyerekelőadások is. Program és jegyek itt!Szintén júliusban indul a Pannon Várszínház előadásában a Dés László és Geszti Péter által jegyzett sikerdarab A Pál utcai fiúk musical, ami a Balatonon és Budapest környékén is látható lesz. A turnéállomások és részletek itt!

Július 18-tól újra fogad vendégeket a Fővárosi Nagycirkusz is, ahol a legújabb Nővarázs- Tündeértánc előadást láthatja a budapesti közönség. Jegyvásárlás itt!


 
Szintén júliusban érkezik Budapestre Emir Kusturica a Macskajaj film zenéjével. Koncertjét szabadtéren a Margitszigeten tartja július végén. 

Az augusztus egyértelműen a 20-i hétvégén vár a legtöbb programmal. Az ünnep legikonikusabb darabja az István, a király az Operettszínház falai között már nagy sikert aratott, de egy koncert előadás erejéig Feke Pál rendezésében augusztus 19-én Tokajban lesz látható. Részletek itt!Szintén ezen a hétvégén lesz látható a múlt év siker előadása a Hófehérke és a hét törpeSzegeden. Jegyek itt!

A nyarat a Margitszigeten Geszti Péter Best of Geszti koncertje  zárja, ami a múlt évben a Városmajorban akkora siker volt, hogy idén a Margitszigeti nagyszínpadra kívánkozott (Jegyek itt!), valamint megrendezik Fenyő Miklós nyárzáró nagykoncertjét is.(Jegyek itt!)

Az Aréna szezont a márciusról áthelyezett Apostol koncert és a Republic koncertje indítja (Jegyek itt!), majd a csillagászati ősz beköszönte előtt még szeptember elején elkezdődik a 2020/2021-as szezon az Arénában is, ahol már most a legnagyobb szenzációnak a 15 éves jubileumi Rómeó és Júlia musical számít, amit az előadást 15 éve sikerre vivő KERO rendez ismét, ám ezúttal a szereplők között számos olyan név is felbukkan, akik még sosem játszottak a darabban, mellettük pedig pár olyan színész is látható lesz, akit az Operettszínház közönsége már láthatott a produkcióban. A Rómeó és Júlia musical 2020. szemtember 12-én lesz látható a Papp László Sportarénában. (Jegyek itt!) 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

István, a király 2020-ban is az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az István, a király 2020 őszén ismét a Budapesti Operettszínházban látható! Jegyek itt!
We Will Rock You - Queen musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2021. július 1-4 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...
Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kabaré musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021. július 9-10-én a Vígszínház előadásában. Jegyek itt!
Charlie koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Charlie koncert 2021. június 6-án a Fertőrákosi Barlanszínházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK