Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ezeregy éjszaka musical Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!

2023.07.02 kovacsad

Ezeregy éjszaka musical Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!

Geszti Péter world musicalt írt, ami Szeged után Budapesten a Pesti Magyar Színházban is látható! Jegyek az Ezeregy éjszaka world musicalre már kaphatóak!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is. 

Az izgalmas worldmusical kezdetén Sahriár király szerelmi bánatban szenved, de elé vezetik Seherezádét, a rabnőt, aki – hogy életét mentse és a királyt felvidítsa – mesélni kezd. Meséiben megelevenedik a varázslatos kelet világa, különleges hőseivel, vicces vagy épp félelmetes figuráival; királyfival, hercegnővel, tolvajjal és gonosz varázslóval, no és persze mindannyiunk kedvencével, a nagydumás Dzsinnel.

Ebben az egzotikus és szórakoztató kalandtörténetben egymást követik a váratlan fordulatok, miközben olyan dalok csendülnek fel, amelyek valószínűleg a következő évek nagy slágerei lesznek Magyarországon. A Pesti Magyar Színház közönsége pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy Budapesten elsőként találkozhat ezzel a pompás előadással, a legelső magyar worldmusicallel!

Az Ezeregy éjszaka musical 2023-tól Budapesten a Pesti Magyar Színházban látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A többes szereposztásban debütáló előadás főszerepeiben többek között látható lesz Pavletits Béla, Jenes Kitti, Horváth Sisa Anna,  Rancsó Dezső, Fillár István, Pásztor Ádám, Szatmári Attila, Barsi Márton is.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024