Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Ezt a Star Wars témájú kiállítást mindenképp látnod kell!

2024.04.24 Kovács Gergely

Ezt a Star Wars témájú kiállítást mindenképp látnod kell!

Látogass el a Travelling Galaxy kiállításra Budapest szívében, ahol egyedülálló utazásra hívunk a Star Wars univerzumában! Életnagyságú szobrok és lenyűgöző interaktív installációk között sétálhatsz, miközben a galaxis távoli sarkaiba repítünk. Kíváncsi vagy mi minden vár még rád a kiállításon? Olvass tovább! 

Felfedezheted a híres karaktereket és elmerülhetsz több száz tematikus kiállított műben, amelyek a modern technológia segítségével hozzák el neked a Csillagok Háborúja világát!
Belekóstolhatsz a Jedik és a rohamosztagosok életébe, megismerkedhetsz a legfrissebb fénykard modellekkel, sőt, még a használatukat is elsajátíthatod! Továbbá a filmekből ismert ikonikus helyszínek és díszletek előtted élednek meg, miközben Stohl András narrációjának köszönhetően mélyebb betekintést nyerhetsz a Star Wars mítoszába. 
A kiállítás tökéletes választás minden korosztálynak: családoknak, iskolai csoportoknak és céges csapatépítőknek egyaránt. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy újra átélhesd a Star Wars kalandjait, ezúttal élőben! Nyitva állunk mindenki előtt, gyere és legyél részese ennek a galaktikus utazásnak!
További képek és részletek: www.facebook.com/travellinggalaxykiallitas
Helyszín: 1053 Budapest, Kecskeméti utca 5.

JÁTÉK!
Kiss Tibor és Deme Lászlóné Demó Beatrix

Játékunkban most a páros jegyet sorsolunk a kiállításra. A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik a kedvenc szereplőjük a filmből? A megosztásoknak is örülünk! :)
Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék május 10-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
FIGYELEM!
Minden nyertest üzenetben értesítünk! Oldalunk sosem kér banki adatokat és egyéb adatokat. Ha ilyennel találkozik azonnal jelentse azt felénk!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024