Fény-HÉV jár Budapesten Mikuláskor!

Kelt: 2019.11.22 kovacsad

Fény-HÉV jár Budapesten Mikuláskor! 2019-ben is Fény-HÉV jár Budapesten Mikuláskor!

Budapest számos izgalmas programmal várja az adventi időszakban a közönséget és a családokat. Amellett, hogy idén is lesz Fényvillamos, és megint kinyit a Jégfolyosó a téli szünetben számos előadás is várja a kicsiket, de lesznek ingyenes korcsolyapályák is.

Az utazókat különleges tömegközlekedési eszközök igazi kavalkádja várja majd egész decemberben, amik kivül és belül is csodát rejtenek. Az egyik különlegeség a Mikulás HÉV lesz. Ám ez a járat a Mikulásvárással lesz összekapcsolva.

Élményvonatozás a Mikulással, aki ajándékkal vár kicsiket és nagyokat a H6-os HÉV-vonalon is. A programra elővételben lehet jegyet váltani  amely magában foglalja a találkozást a Mikulással, egy ajándékcsomagot, valamint egy kellemes utazást egy különleges, fényárban úszó HÉV szerelvényen – írta tájékoztatójában a MÁV-HÉV Zrt.A 2019. december 6-7-8-án járó Mikulás HÉV menetrend és árak itt!

Ha szereted az érdekességeket és szeretnél elsők között értesülni az Adventi Fényvillamos 2019-es menetrendjéről, akkor csatlakozz facebook oldalunkhoz ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mancs őrjárat Live - A mentőfutam - Jegyek, turné helyszínek és képek itt!
2019. december 30-án Sopron, 2020 januárjában pedig Debrecen (Főnix Csarnok) és Budapest (Papp László Budapest Sportaréna) kerül sorra.
Diótörő a Budapesti Operettszínházban - Jegyek a 2019-es előadásokra itt!
A Budapesti Operettszínházban is látható lesz 2019-től a Diótörő. Csajkovszkíj legendás balettjét a Kossuth-díjas ifj. Harangozó Gyula fogja rendezni és koreografálni. Jegyek itt!
Rómeó és Júlia musical az Aréna előadására! Jegyvásárlás itt!
NYERJ 2 JEGYET! A 15 éves Rómeó és Júlia musical KERO rendezésében a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható. A megújult szereposztás is sok izgalmat ígér.
We Will Rock You - Queen musical 2021-ben Budapesten - Jegyek itt!
A We Will Rock You QUEEN muical 2021. július 1-4 között lesz látható Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyvásárlás itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban - Jegyek itt!
Vámpírok bálja musical 2021-ben Budapesten a Pesti Magyar Színházban. Jegyek itt!
Adventi hajóval és Fényvillamossal és sűrített menetrenddel készül a BKK a decemberre!
A Budapesti Közlekedési Központ ahogy az elmúlt években, úgy idén is több nagy forgalmú fővárosi vonalán biztosít kedvezőbb járatsűrűséget, kényelmesebb eljutási lehetőséget az adventi időszakban.
Jégfolyosó 2019-ben is Budapesten Jégparkban! Jegyárak és részletek itt!
Budapesten nyílik meg az ország első jégfolyosója! Jegyárak és infók itt! A csepeli jégpark idén is várja az érdeklődőket.
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK