Fényvitorlás indult útjára 2019-ben is! Menetrend itt!

Kelt: 2019.12.01 kovacsad

Fényvitorlás indult útjára 2019-ben is! Menetrend itt! A fényvitorlás nem mellesleg a környék egyik legnagyobb hajója 11 méteres hosszával és 3 méteres szélességével.

Az advent kapcsán a napokban írtunk Budapest új szenzációjáról a Jégfolyosóról, a Fényvillamosról, az új jégcirkuszi showról,és a Jéglabirintusról. 

A Balaton igaz igyöngyszeme a fényvitorlás. Az ünnepi hajó mind a négy adventi vasárnapon, 17 és 18 óra között fut ki adventi dallamok kíséretében a balatonfenyvesi jachtkikötőből. A fényvitorlás nem mellesleg a környék egyik legnagyobb hajója 11 méteres hosszával és 3 méteres szélességével.


Fotó: MTI/Varga György

Fényvillamos (Budapest, Szeged, Debrecen), Mézeskalács villamos (Miskolc), Fénytroli, Fényhajó, Mikulásbusz, Dallamos busz, Eta néni Fénykertje és most a Fényvitorlás segít hangolódni a Karácsonyra.

A Fényvitorlás a Balatonon balatonfenyvesi kikötőben várja az érdeklődőket. A 10 méter hosszú Virina vitorlást 50 méter Led-égősor díszíti. 

Fotó: MTI/Varga György

Aki szeretne menni vele, egy fél órás kört tehet előzetes bejelentkezés alapján, ami 6 utasnak 5 ezer forintba kerül.

A vitorlázás szerelmesei azonban akkor se maradnak móka nélkül, ha a jég befagy a Balatonon, hiszen akkor indul majd el a Jégvitorlázás szezonja, amire már most vásárolhatóak jegyek! Részletek itt! 

A cikk alatti kapcsolódó hírekben is találsz érdekességeket! Például a Gömbkilátóról hallottál?

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezek lesznek 2019-ben a legjobb showk és koncertek!
Filmzenei koncert, opera csillagok, illuzionisták, Terence Hill, Ed Sheeran és az ország legnagyobb cirkuszi showja is várja a közönséget 2019-ben!
10+ legjobb program adventtől Újévig!
Fényvillamos, Diótörő musial, balett, jégfolyosó, 3D galéria, ingyenes Mikulás látogatás és még számos izgalmas program várja adventtől újévig a kicsiket és a nagyokat is!
A balatonboglári Gömbkilátó idén is vár! Jegyárak itt!
Xantus János Gömbkilátó a Balatonon. Balatonboglár egyik legnépszerűbb látványossága 15 méter átmérőjű.
Jégvitorlázz 2020-ban a Balatonon - Részletek és jegyek itt!
A jégvitorlázás mára már mindenki számára elérhetővé vált, s akár megajándékozhatjuk szeretteinket is ezzel a nem mindennapi élménnyel. Jégvitorlázz a Balatonon te is! Jegyvásárlás itt!
Egy trükk, amire képes vagy a magyar bankjegyekkel!
Az új fejlesztés eredményeképpen egyes forint bankjegy címletek hátoldali képéhez kapcsolódó kiterjesztett valóság élményt nyújtanak. Hamisitvány ellenőrző funkció is vár.
Miskolci Fényvillamos 2019-ben! Képek itt és menetrend!
Az év legjobb adventi villamosa volt 2018-ban és idén azt mondhatjuk, hogy a budapesti Fényvillamossal versenyzik az új dekorációval az új adventi villamos.
The Illusionists illuzionita show 2020-ban Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A világ legjobb illuzionistái a The Illusionists 2020. október 14-18. között Budapesten a BOK (SYMA) Csarnokban. A Direct from the Broadway turnéjukkal Magyarországon turnézó bűvéz, illuzionista és varázsló showra jegyek már kaphatóak!
Hair musical Budapesten 2020-ban! Jegyek itt!
2020. október 11-én Budapest ad otthont a musicalnek. A budapesti Erzsébetligeti Színház színpadán lesz látható a Hair musical.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK