FONTOS változás a HAUSER koncert kapcsán! Nem csak az időpont változik!

Kelt: 2020.09.04 kovacsad

FONTOS változás a HAUSER koncert kapcsán! Nem csak az időpont változik! FONTOS változás a HAUSER koncert kapcsán! Nem csak az időpont változik!

HAUSER KONCERT IDŐPONTVÁLTOZÁS SZERVEZŐI KÖZLEMÉNY:

/ scroll down for English version /

Sajnálattal értesítjük tisztelt közönségünket, hogy a koronavírus helyzetre való tekintetettel a koncertszervezők és művész menedzsmentje nehéz szívvel és hosszas egyeztetések után a HAUSER koncert elhalasztása mellett döntöttek, így a 2020. október 11-ére tervezett produkció 2021. február 3-án kerül bemutatásra. Szíves elnézésüket kérjük az okozott kellemetlenségekért, de a nézők, a zenészek és a stáb biztonsága mindennél fontosabb. Azonban örömmel értesítünk minden rajongót, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel lehetőségünk adódott a helyszín befogadó képességét megnövelni, így több néző lehet fül és szemtanúja a produkciónak a teljes Arénában, amelyre a jegyértékesítés október 1-jén keződik.

Kérjük olvassa át figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mert a bővítés a meglévő ülésrendet megváltoztatja.

Amennyiben Ön már rendelkezik jeggyel:

▪ A küzdőtérre (001, 002, 003, 004, 005), illetve a 226-os és 326-os szektorba már megváltott jegyek helyett az eredeti jeggyel azonos árú és elhelyezkedésű cserejegyeket küldünk a jegyvásárlóknak a következő 7 munkanapon belül e-mailben.

➡ Amennyiben nem megfelelő az új jegy, kérjük jelezze azt e-mailben legkésőbb 2020. szeptember 30-ig és a szabad helyek függvényében igyekszünk azonos árkategóriában, az újonnan kiválasztott szektorba helyet biztosítani. Az új szektor, ahová szeretnének jegyet, legyenek szívesek megemlíteni ebben az e-mailben. Kérjük tekintse meg a poszthoz feltöltött képet, amely segít az új szektor kiválasztásában.

A kéréseket a hauser@szovegszinhaz.hu címre szíveskedjenek elküldeni.❗

A lelátóra megváltott jegyek továbbra is érvényesek, tehát a jegyek tulajdonosai nem fognak cserejegyet kapni, azaz a már meglévővel tudnak majd a koncerten résztvenni.

Amennyiben az új színpad elhelyezkedése miatt már nem megfelelő a meglévő jegye és cserejegyet szeretne igényelni, kérjük ezt emailben jelezze legkésőbb 2020. szeptember 30-ig. A cserejegy azonos árkategórába kell essen, a szabad helyek függvényében igyekszünk teljesíteni a kéréseket. Kérjük nevezze meg az e-mailben, hogy melyik az újonnan kiválaszott szektor, ahonnan nézni szeretné az előadást. Kérjük tekintse meg a poszthoz feltöltött képet, amely segít az új szektor kiválasztásában.

A kéréseket a hauser@szovegszinhaz.hu címre szíveskedjenek elküldeni.❗

Ha valamilyen oknál fogva nem akarja elfogadni a cserejegyet vagy nem tud részt venni az előadáson az új időpontban, kérjük jelezze azt a hauser@szovegszinhaz.hu e-mail címen. Az e-mailhez kérjük csatolják az eredeti jegyet és a vásárlást igazoló bizonylatot, amennyiben a jegyvisszaváltás mellett döntöttek.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kizárólag a hauser@szovegszinhaz.hu e-mail címen keresztül intézzük a jegyekkel kapcsolatos kérdéseket, kéréseket, jegyvisszaváltásokat.

Az előadás bővítése nagyon sok adminisztrációval jár, de mindent megteszünk azért, hogy minden kérésnek 30 munkanapon belül eleget tegyünk. Köszönjük szíves megértésüket és türelmüket.

A koronavírus miatt meghozott, a kormány által meghatározott minden előírásnak és rendelkezésnek eleget fogunk tenni a koncert alatt.

____________________________________________________

❗ HAUSER CONCERT ANNOUNCEMENT❗

❗ NEW DATE : 3rd February 2021❗

With the current global situation with the Coronavirus and the impact that is having on all touring, we are sad to announce that by mutual decision with our partners, the planned HAUSER show in Budapest on Sunday 11th October must be postponed to Wednesday 3rd February 2021. We apologise for the inconvenience but the safety of fans, musicians, crew and HAUSER must come first. All tickets for the new date will remain valid however, due to demand, on the new date we are able to increase the capacity of the venue. This means that existing ticket holders must be re-seated in order to reflect the new venue layout.

❗Please read the below carefully for details.❗

Important notice for guests already having tickets for the show:

▪ Tickets to the arena floor (001, 002, 003, 004, 005) , to Sector 226 and 326 will be replaced by tickets with same price and similar location via email within 7 working days.

➡ In case the replacement ticket is not accepted to exchange your ticket depending on availability. If you would like to exchange your replacement ticket then please send your request via mail. We will endeavor to replace tickets of a similar value in your preferred sector. Please send all requests by 30th September.

❗Please send your requests to hauser@szovegszinhaz.hu❗

▪The tickets which are bought to the tribune are valid for the new date at the same seat position. These guests do not receive replacement tickets, they can visit the concert with the existing ticket.

➡ In case the new position of your seat compared to the new stage is not accepted there is an opportunity to exchange them depending on the availability of seats. The newly requested ticket should be in the same price, this shall be claimed by mentioning the preferred sector no later than 30th September.

❗Please send your requests to hauser@szovegszinhaz.hu❗

▪If you do not want to accept a replacement ticket or request a new ticket location or can no longer attend the show on the new date then please send your request to hauser@szovegszinhaz.hu with you original tickets and receipts for a refund.

Please note that we are only able to manage the ticket requests, issues and refunds via email at hauser@szovegszinhaz.hu

The extension of the show causes many extra administration duties to the organizers. Our customer service team is dedicated to process all requests within 30 working days.

Thank you for your understaning and patience in advance.

Due to the Coronavirus all the local measures as per the government’s instructions will be taken place.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

C'est la magie a világ legjobb illúzionistái 2021-ben Budapesten a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
A C'est la magie show keretein belül 2021. november 24-28. között ismét meghódítja Magyarország nézőit az elbűvölő elit csapat, ezúttal a BOK (SYMA) Csarnokban. A 2021-es vadonatúj show elnevezése: „C’EST LA MAGIE” Kevin Jamesszel, Andrew ...
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...
Kabaré musical 2021-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kabaré musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható 2021. július 9-10-én a Vígszínház előadásában. Jegyek itt!
Charlie koncert 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
Charlie koncert 2021. június 6-án a Fertőrákosi Barlanszínházban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Neoton musical 2021-ben Egerben - Jegyek a Szép nyári nap musicalre itt!
A Szép nyári nap Neoton musical 2021. július 21-én Egerben az Agria Nyári Játékokon lesz látható a Magyarock Dalszínház előadásában. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK