Friss hír! - Egyetem bezárás, rendezvénylemondások és egyéb intézkedések!

Kelt: 2020.03.11 Kovács Gergely

Friss hír! - Egyetem bezárás, rendezvénylemondások és egyéb intézkedések! Rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdai ülésén a kormány. Ezt az operatív törzs sajtótájékoztatóján jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter

Rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdet ki a kormány a koronavírus elleni védekezés érdekében  - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten.

MTI hírösszefoglaló:

- A kormány megtiltja a száz főnél nagyobb beltéri és az ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását az koronavírus terjedése miatt - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán, Budapesten.

- Rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdet ki a kormány a koronavírus elleni védekezés érdekében  - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten.

- Beutazási tilalmat rendel el a kormány a koronavírus terjedése elleni intézkedések részeként az Olaszországból, Kínából, Dél-Koreából és Iránból érkezőkre, kivéve, ha magyar állampolgárok - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten.

- Intézménylátogatási tilalmat vezet be a kormány az egyetemeken, csak távoktatás keretében vehető igénybe az egyetemi oktatás a koronavírus elleni védekezés érdekében.

- Jelen pillanatban nem tartja indokoltnak a kormány az iskolák bezárását a koronavírus terjedése miatt, de ha az élet- vagy egészségvédelem indokolja, akkor lépni fog.

- felfüggesztik a Határtalanul programot;

- a külföldi kirándulásokat is a diákoknak megtiltják.

Itt pedig a Semmelweis Egyetem lakossági tájékkoztatója olvasható a KoronaVírusról!   

Illetve ajánljuk a tünetekről szóló videókat ide kattintva!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A koronavírus miatt elmarad a Red Bull Pilvaker!
A koronavírus miatt elmarad a Red Bull Pilvaker!
Fenyő Miklós koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Fenyő Miklós koncertje 2021. augusztus 28.-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek a nyári Fenyő koncertre itt!
Kökény Attila Szimfonik koncert 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Kökény Attila Szimfonik címmel koncertezik 2021. július 30-án a Városmajori Szabadtéri Színpadon Budapesten.
Szergej Polunyin a Raszputyin előadással érkezik a Margitszigeti Szabadtérire - Jegyek itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusában a Raszputyin című előadást hozza el a ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK