Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Frivol az Átrium előadása a Városmajori Színházi Szemlén!

2022.09.04 kovacsad

Frivol az Átrium előadása a Városmajori Színházi Szemlén!

Alföldi Róbert előadása a Frivol az Átrium előadása egy explicit színházi tartalom, megtekintését 18 éven felülieknek ajánljuk.

Az Átrium különleges kísérleti előadása a Városmajori Színházi Szemle versenyprogramjának keretén belül bemutatásra a fővárosi közönség előtt.

„Hírszínházi eseményként fogható föl Alföldi Róbert rendezése. A meghökkentő formavilágú gyorsfénykép azt mutatja, mi is van minálunk. […] Újmódi ballada ez a játék, ami a maga groteszk és fájdalmas módján iszonyú fontos követ próbál megmozdítani.” (Gabnai Katalin, Revizor)

„Az Átrium bemutatója, a Frivol, dacára a jól kivitelezett poénoknak, nem oldoz fel térdcsapkodós nevetésekkel, mert minden felröhögés szorongást is kelt egyben. A frivoljáték csak nekünk készült, máshol nem is nagyon értenék, épp ezért igazi couleur locale, tele meglepetésekkel ─ viccel és főleg tragédiával. Már csak azért is, mert egy hagyományőrző formanyelv, a néptánc nyelvén szólal meg.” (Lénárt Gábor, Színház)

Az előadás a VARIDANCE Társulattal együttműködésben jött létre, a városmajori színpadra pedig az Átrium vendégjátékaként érkezik. Az előadás a 2022-es Városmajori Színházi Szemle programjában szerepel.

Frivol: az Átrium előadása egy explicit színházi tartalom, megtekintését 18 éven felülieknek ajánljuk. Az előadás 60 perc szünet nélkül.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!
 
Közreműködők

Bánházy Eszter, Deák Bálint, Dunaveczki Éva, Hahn Jusztina Sára, Halmosi Dzsenifer, Hernicz Albert, Jaklics Liliána, Kecskeméti Gergely, Klemanovits Artúr, Perger Balázs, Péter Szilvia, Simon Gergő, Vári Bertalan, Végső Zsolt, Zolja Adél

Közreműködik: Czibor Attila
Billentyűs hangszerek, doromb: Gátos Iván
Kaval: Bartek Zsolt
Jelmez: Pető Kata
Kellék: Mertl Enikő
Sound design: Remete Marcell
Fény: Tóth Bertalan
Segédrendező: Bali V. Gergő
Produkciós koordinátor: Nyulassy Attila
Műszaki vezető: Czibor Attila
Produkciós menedzser: Studniczky László
Producer: Zsedényi Balázs
Dramaturg: Ugrai István
Koreográfus: Vári Bertalan

Rendező: Alföldi Róbert

Játékunk nyertesei: Marinov Ferenc, Kánya Erzsébet

Játékunkban most a Városmajori Szabadtéri Színpad jóvoltából páros jegyet sorsolunk az előadásra. A játékban 2 módon is lehet nyerni. 2 jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Láttak-e már Alföldi Róbert rendezésében előadást és ha igen mit? A megosztásoknak is örülünk! :)

Valamint azok között is sorsolunk 2db jegyet, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023