Fűr Anikó koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.09.10 kovacsad

Fűr Anikó koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek itt! Fűr Anikó a Best of Fűr Anikó című műsorával koncertezik 2019. október 11-én Budapesten az AJMK-ban.

Für Anikó, Jászai Mari díjas színésznő és Érdemes művész, a 2006-ban megjelent „Nőstényálom” és az azt követő „Kitalált világ” után új lemezzel jelentkezett, „Magyar hangja vagyok” címmel. A dalok nagyrészét Hrutka Róbert szerezte, de Jamie Winchester és Borlai Gergő néhány dala is megszólal az albumon.  

Fűr Anikó a Best of Fűr Anikó című műsorával koncertezik 2019. október 11-én Budapesten az AJMK-ban. 

A koncert a három CD zenei anyagának válogatása. Felcsendülnek a régi barát, Bereményi Géza szövegeire írt legfontosabb szerzemények is. Betekintést kapunk a gyerekkorról, a későbbi szerelmekről, a minket körülvevő világról. Szó lesz az álhírekről, a virtuális kommunikáció veszélyeiről és a környezeti katasztrófákról is. Für Anikó, dalain keresztül, olykor szemérmesen, olykor meglepően őszintén mesél magáról... és persze rólunk is.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Közreműködnek:

Fehér Adrienn vokál, Hrutka Róbert gitár, Galambos Zoltán zongora, Giret Gábor basszusgitár, Kottler Ákos dob

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hernádi Judit önálló estje Budapesten a K11-ben - Jegyek itt!
Zenés önálló estjén a kedvenceiből válogat. Hernádi Judit estje 2019. október 29-én Budapesten a K11-ben kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Kovács Kati koncert turné 2019 - Jegyek és helyszínek itt!
A Kovács Kati Symphonic Live - Az Életmű koncert turné Pécs, Szombathely, Salgótarján, Szolnok és Budapest koncerttermeiben várja 2019-ben a közönséget Kovács Kati legnagyobb slágereivel. Jegyek itt!
Churro Chips az új sláger! Próbáld ki INGYEN!
Most akár INGYEN kipróbálhatod az új őrületet. A Churro Chips egyszerű és tökéletes. Ha szereted a churrost, akkor ezt is szeretni fogod.
1 napig ingyen utazhatunk a MÁV járatain!
Csak a forgalmi engedély kell hozzá majd. Különleges kezdeményezés részeként utazhatunk majd ingyen. A kocsi tulajdonosoknak szánt különleges lehetőségről mindent megtudhatsz a cikkünkből.
TOP 25 - Ezeket a showkat és koncerteket akarja látni mindenki!
Queen show, Andrea Bocelli, Tankcsapda turné, Rómeó és Júlia musical, Demjén musical, Mézga család előadás, Varnus Xavér koncertje, filmzene koncert és számos izgalmas dolog vár 2019 őszént a budapesti és vidéki közönségre.
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Will Smith koncert lesz Budapesten!
Búcsúzik a Billy Elliot musical!
A budapesti Billy Elliot az utolsó előadásaihoz érkezik, így aki nem látta az még most tegye meg. Játékunkban páros belépőt is nyerhetsz!
Egyszer / Once musical a Madách Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Egyszer / Once musical 2019. szeptember 20-21-én kerül bemutatásra a Madách Színházban. Jegyek és szereplők itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK