Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Harlem Globetrotters 2021-ben Budapesten az Budapest SportArénában - Jegyek a kosárlabda showra itt!

2021.01.16 kovacsad

A Harlem Globetrotters 2021. október 17-én Budapesten az Arénában lép fel. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A 2020-as „Pushing the limits” világkörüli turnéjuk egyik állomása Budapest is, a turné érinti az Egyesült Királyságokat, Franciaországot, Spanyolországot, Németországot, Ausztriát, Olaszországot, Dániát, Finnországot, Svájcot és Svédországot is. 

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi helyzet tükrében, valamint tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, a szervezők egy későbbi, új időpontra halasztották az amerikai csapat budapesti fellépését is. 

A Harlem Globetrotters 2021. október 17-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában lép fel. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A 2020-as korábbi időpontra vásárolt jegyek érvényesek az új dátumra!

A világszerte legendásnak számító Harlem Globetrotters® neve már 93 éve egyet jelent az egyedülálló családi szórakozással és a pazar kosárlabdázással. Az Original Harlem Globetrotters tagjai a csapat története során eddig hat földrész 124 országában mutatták be híres tehetségüket. Sok esetben kulturális és társadalmi korlátokat döntöttek le, és rengeteg rajongót részesítettek élete első kosárlabda élményében. A Globetrotters büszke arra, hogy bekerült a Naismith Memorial Basketball Hall of Fame tagjai közé, kilenc szenzációs évtized alatt rajongók százmillióinak nyújtott már szórakozást – köztük pápáknak, királyoknak, királynőknek és elnököknek.

A Jószolgálati Nagyköveteket (Goodwill Ambassadors) többek között a Baden Sports, akik a hivatalos ruházati szolgáltatójuk, a Tum-e Yummies, akik a hivatalos gyümölcsital gyártójuk, a Carnival Cruise Line Inc. és a Nationwide Children’s Hospital szponzorálja. A Harlem Globetrotters International Inc. a Herschend Enterprises leányvállalata, amely a legnagyobb családi tulajdonban lévő szórakoztatóipari vállalat az Egyesült Államokban.

• Il Divo koncert 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
• Bonnie Tyler koncert 2021-ben Budapesten a Barba Negraban - Jegyek itt!
• Rómeó és Júlia musical 2024-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
• We Will Rock You - Queen musical 2025-ben Budapesten - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024