Három tenor a szigeten - Jegyek James Valentini, Martin Muehle és Sébastien Guéze Operagálájára itt!

Kelt: 2016.03.15 kovacsad

Három tenor a szigeten - Jegyek James Valentini, Martin Muehle és Sébastien Guéze Operagálájára itt! A Három tenor a szigeten operagálá 2016. július 22-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Énekesek: James Valenti (USA), Sébastien Guéze (FR), Martin Muehle

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon egy igazi opera kuriózum, egy világpremier gála kerül megrendezésre 2016-ban. A Három tenor a szigeten operagálá 2016. július 22-én lesz látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Három fiatal, a nemzetközi színpadokon már bizonyított sztártenor kel versenyre a közönség, elsősorban a hölgyek kegyeiért az operairodalom legszebb és legromantikusabb dallamaival.

Énekesek: James Valenti (USA), Sébastien Guéze (FR), Martin Muehle
James Valentini Rómában debütált először opera színpadon és akkora sikert aratott,  hogy azóta a Milánói Scala, a Londoni Royal Operaház, a Sydneyi Opera és a Párizsi Opera színpadán is bemutatkozhatott. Számos díjat nyert, többek között a Nyew York City Opera díját is.

Martin Muehle brazil tenor Buenos Airesben, Sao Pauloban, Rióban óriási siekrt aratott, majd a Manheimi Opera tagja lett s meghódította Svájcot és Németországot is.

Sébastien Guéze francia tenor szinte az összes francia operaház színpadán színpadra lépett már, de Amerika, Németország, Finnország operaközönsége is jól imseri már. Legutóbb Mexikóban a Rómeó és Júliában Rómeóként aratott óriási siekrt.
 

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

José Carreras koncert 2016-ban - Jegyek itt!
Karácsony előtt 2016. december 8-án majd karácsony után 2017. január 20-án is koncertet ad José Carréras. A budapesti koncert 2017-ben az Arénában lesz.
Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt!
La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miklósa Erika és Giuseppe Filianoti főszereplésével.
Verdi Otello operája 2016-ban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Verdi Otello operája 2016. július 29-én és 31-én Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható Marc Heller és Rost Andrea főszereplésével.
Rómeó és Júlia balett a Margitszigeten - Jegyek a Monte Carlo Balett előadására itt!
A Monte Carlo Balett Rómeó és Júlia balettje 2016. július 5-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon.
Mozart Idomeneo Ramón Vargassal Budapesten - Jegyek itt!
A Budapesti Tavaszi Fesztivál 2016-os programja keretein belül Mozart Idomeneo-ját mutatja be Az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus 2016. április 10-én a MÜPA-ban főszerepben olyan sztárokkal mint Ramón Vargas és Margarita Gritskova.
Il Divo koncert 2016-ban - Jegyek itt!
Az Il Divo Amor and Pasión cmű lemezét bemutatva, Carlos Gardel, Julio Iglesias, Gloria Estefan, Rafael Ferro Garcia, Pablo Beltrán Ruiz, Luis Demetrio, Carlos Gardel dalaival lép színpadra az Arénában 2016. június 1-én Linzben
Rómeó és Júlia musical 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 16 éves Rómeó és Júlia musical 2021. szeptember 16-án ismét Budapesten az Arénában lesz látható. Jegyek itt!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK