Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

HAVASI Csak a zongora – Pure piano – koncertshow a Margitszigeten! NYERJ 2 JEGYET!

2021.07.28 Kovács Gergely

HAVASI Csak a zongora – Pure piano – koncertshow a Margitszigeten! NYERJ 2 JEGYET!

2021. augusztus 15-én a zongoraművész először ad koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

HAVASI Csak a zongora – Pure piano – koncertshow

2021. augusztus 15-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpad ad otthont a koncertnek.

A HAVASI-produkció a TBG Production Kft. közreműködésével különleges, 5 állomásból álló koncertsorozatot szervez Magyarország öt nagyvárosában. Havasi Balázs először vesz részt országos turnén a nevével fémjelzett produkció 10 éves jubileuma alkalmából. A sorozat részeként 2021. augusztus 15-én a zongoraművész először ad koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

A HAVASI-produkció eddig is számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot több mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd 2019-ben első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát. 2020 végén a HAVASI-produkció közel 80 országba közvetítette az első magyar online világkoncertet az üres Budapest Arénából.

„Szerencsés vagyok, hiszen az elmúlt években közel 100 nemzetközi koncertet adtam, és közben körbeutazhattam az egész világot. Tíz év után most szeretnék egy kicsit visszatekinteni és visszatérni oda, ahonnan minden indult. Megtiszteltetés számomra, hogy 2021-ben olyan színpadokon játszhatom, amelyeken korábban még nem volt lehetőségem. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad különleges hangulata gyerekkorom óta elvarázsol. Egy nagyon régi álmom valósul meg augusztus 15-én” – fogalmaz Havasi Balázs zongoraművész.

A koncertsorozat műsora az elmúlt években legnépszerűbbé vált HAVASI-tételekre épül. Szólózongorán, eredeti formájukban lesznek hallhatóak olyan emblematikus tételek, mint a Vihar, és az előadás során a zeneszerző bebizonyítja, hogy a 21. században is elegendő egyetlen zongora a közönség meglepéséhez, lenyűgözéséhez és szórakoztatásához. A műsor további különlegessége, hogy a zeneszerző-zongoraművész előre beavatja a közönséget az egyes tételek keletkezésének hátterébe, a hozzájuk kapcsolódó történetekbe. A repertoárból természetesen nem hiányozhat a dob és zongora párbaja sem, de bemutatásra kerülnek majd a legújabb, elektronikus zenei tételek is, amelyek a visszajelzések alapján mélyen megérintették a 2020 decemberében 80 országba közvetített online koncert nemzetközi közönségét.

Az életre szóló koncertélményt egy kizárólag ehhez a műsorhoz létrehozott digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

JÁTÉK!
A nyertesek:
Steiner Dánniel és Kertész Takács Anna
További játékok a JÁTÉK menüben.

• Havasi Balázs koncert Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
• Rómeó és Júlia musical 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek és ...
• INGYEN látogatható a Margitszigeti Víztorony! Nyitvatartás itt!
• Újra vár a Margitszigeti Zenélő Szökőkút 2021 nyarán!
• Nikola Tesla musical 2021-ben Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024